Hadde vi vært et toppidrettslag, så hadde vi vært pent plassert i eliteserien. For hvert år har resultatene blitt  bedre og bedre og vi trekker så å si fulle hus. Som topplag hadde vi vært en av de 5-6 beste klubbene i Norge, og omsetningen hadde hele tiden vært på vei oppover. Den nærmer seg sakte 100 millioner. 

I stallen vår har vi en maskinpark som svært få kan vise til. Uansett hvilken kamp vi skal ut i, så møter vi med toppet lag. 

Hjemmebanen vår er i det gamle, stolte Icopal-bygget på Fjellhamar. Her boltrer vi oss på 3500 sjenerøse kvadrat, så de som hjelper oss med renholdet har mer enn nok å pusle med. Både våre spillere og publikum trives i våre romslige omgivelser her litt ute på landet, ti minutter fra Oslo sentrum. 

Alltid kapasitet for deg

Vi er gamle nok til å kjenne faget ut og inn – og store nok til å ta oss av de største trykkejobbene i landet.  

Når du kommer til oss, kan du parkere rett utenfor døren. Og du må lete lenge etter parkeringsautomaten, for den finnes ikke. Vel inne blir du slått av hvor stort det er. Men såpass må det være for å få plass til 65 store og små maskiner som hver og én har sine egne oppgaver. 

Så tvil aldri på det; vi har alltid kapasitet. Også om du skulle ringe oss desperat midt på natten fordi du har glemt en jobb. Slapp av og sov videre; vi tar den for deg! Husk at vi jobber hver eneste time i døgnet, om du trenger det. 

Vi har mange hundre kunder hos oss. Du hører om flere av dem om hver dag i mediene. De er kjempedyktige på sine felt. Men de kommer direkte til oss når de har behov for grafiske tjenester. De stoler på oss. 

Ernest Hemingway sa: Den beste måten å finne ut om du kan stole på noen, er å stole på dem. Og det er nok derfor våre kunder har vært hos oss så lenge. For de liker nok at vi holder ord … 

Du får alltid hjelp her

Vi har mange arbeidsomme mennesker med hvert sitt lysende hode her. Alle er problemløsere og fagmennesker med hvert sitt spesialområde. Her er det ingen som later som de kan noe. Det de måtte mangle av kompetanse på ett eller annet fagområde, tar de igjen ved å spørre den som sitter med kunnskapen. Du vil alltid få hjelp her.