Spenning til siste sekund – Oppsal Håndball

Spenning til siste sekund

Et underholdende oppgjør med spenning og høy tenning fra start til slutt endte til slutt uavgjort.

Publikum fikk servert en innholdsrik kamp denne sene onsdagskvelden i Oppsal Arena. En målrik første omgang var jevn de første ti minuttene, men på stillingen 8-8 rykket gjestene fire mål i fra. Oppsalforsvaret var uvanlig passivt for dagen, og når de ikke tok duellene mot et aggressivt Skrimlag inviterte de gjestene til de grader inn i kampen. Pauseresultatet 17-21 dokumenterer at serielederne på ingen måte var på høyden de første 30 minuttene.

Det bedret seg etter pause, og Skrims forsprang ble sakte men sikkert hentet inn. Med ti minutter igjen kom hjemmelaget ajour (28-28), og de fleste trodde en ny hjemmeseier var på gang i Oppsal Arena. Hjemmeledelse 30-28 ble hentet inn av Skrim, før hjemmelaget med to minutter igjen av kampen på ny skaffet seg en tomålsledelse (32-30). I hektiske og spennende sluttminutter klarte gjestene igjen å hente opp Oppsals ledelse, der selve utligningen kom kun få sekunder før tiden var ute.

Dermed måtte Oppsal for første gang denne sesongen avgi poeng på hjemmebane. Alt i alt et rimelig greit resultat tatt i betraktning at lagene hadde hver sin omgang.

Izabela Duda noterte seg for hele 16 nettkjenninger for Oppsal, hvorav 10 spillemål. Duda ble da også kåret til hjemmelagets beste spiller. På et positivt Skrimlag tilfalt bestemannsprisen også toppscoreren, nemlig Camilla Thorsen (11 mål).

Jevne kamper innebærer spenning, og slik sett fikk publikum virkelig god valuta denne onsdagskvelden. Nå gjenstår bare en 1.divisjonskamp i Oppsal Arena, mot tabelltoer Glassverket. Da tør vi nesten garantere at det blir jevnt, så alle som liker god kvinnehåndball bør sette av onsdag 28.mars først som sist.