Oppsal tapte – Oppsal Håndball

Oppsal tapte

Oppsal leverte en svak kamp mot Levanger, men hentet seg noe inn mot slutten.

Oppsal tok ledelsen 2-0 i den svært viktige kampen i Trønderhallen, der seier til Oppsal ville medført garantert spill også i neste års Postenliga.

Så tok hjemmelaget kommandoen, og gikk direkte opp i 5-2-ledelse. Deretter var Levanger hele tiden det førende laget, i en kamp der Oppsal aldri fant den offensive driven som skulle til for å utfordre hjemmelagets godt arbeidende forsvar.

Levanger ledet med 3 mål ved pause, og ledelsen økte utover i den andre omgangen, der Oppsal vel midtveis i en periode lå hele 8 mål bak. Selv om kampen da i realiteten var tapt, var det for Oppsals del viktig å knappe inn på forspranget, for å kunne gå foran på innbyrdes oppgjør dersom lagene ender med likt antall poeng ved sesongslutt. (Oppsal vant hjemmekampen med 7 mål).

Noen raske Oppsalmål på tampen av kampen reduserte tapet til 4 mål. Dermed vil Oppsal med seier mot Flint førstkommende onsdag ha plass i neste års Postenliga, forutsatt at Levanger ikke tar poeng i sin siste kamp mot Storhamar. En spennende avslutning venter!

Marthe Johansen og Ramúne Pekarskyté ble kåret til sine respektive lags beste spillere i Trønderhallen.

Marthe Johansen ble dagens Oppsalspiller. Hun scoret 6 mål, flere av det lekre slaget. (Arkivfoto: Morten Schau)

-Det beste vi har gjort på lenge (levangeravisa.no)

Levanger – Oppsal 26-22 (14-11)
Postenligaen kvinner, 21. serierunde
Trønderhallen 7. april 2013

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Ingrid Holberg Tangen – Alette Stang Andersson 3, Mari Hegna 1, Kamilla Ersek 2, Julie Kvale, Izabela Duda 7, Marthe Johansen 6, Victoria Korir, Karoline Strømberg, Marte Røkke 1, June Bøttger og Rannveig Haugen 2

Målscorere Levanger: Ramúne Pekarskyté 8, Mari Molid 5, Nina Bjørk Arnfinnsdottir 4 (4), Vilde Eidem 2, Hanna Yttereng 1, Silje Mari Berget 1, Gabriella Juharz 1

Utvisninger: Oppsal: 1×2 min; Levanger: 3×2 min
Dommere: Rune Kristiansen og Øyvind Togstad

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til mandag kl 18.00. Delta i 1881 Børsen og vinn flotte premier!

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen direkte til deg