Oppsal overbeviste – Oppsal Håndball

Oppsal overbeviste

Stabæk var ingen målestokk, Oppsal vant med 11 mål.

Bortsett fra det første kvarteret, der Stabæk hang godt med, var det total Oppsaldominans i sesongens første hjemmekamp.  Fra stillingen 9-9 midtveis i første omgang rykket Oppsal i fra til 6 målsledelse ved pause (17-11).

Izabela Duda, slik Oppsalpublikummet elsker henne, ti mål mot Stabæk (Foto: Morten Schau)

Kampen ble siden aldri spennende. Utover i den andre omgangen var det hjemmelaget som kontrollerte oppgjøret fullstendig. Det endte til slutt med seier 31-20, der to av kampens forgrunnsfigurer Izabela Duda og Anne Kjersti Suvdal noterte seg for henholdsvis 10 og 9 mål. Nettopp Suvdal ble kåret til Oppsals beste spiller. Samme utmerkelse gikk til Thea Karslhaugen Pettersen hos Stabæk. Hun var også bortelagets mestscorende med 5 mål.

Arne Senstad på Oppsalbenken tillot seg å juble etter seieren. -Herlig, dette var solid framgang fra serieåpningen på Kongsberg. Vi var ikke helt med fra start i dag heller, men de siste 50 minuttene var stort sett veldig bra. Det gleder et trenerhjerte å se at så mange spillere melder seg på.

– Likevel, i perioder slipper vi oss fortsatt ned. Sånn sett er det godt å vite at det enda er en del å gå på. Vi vet at vi må reise oss noen ytterligere hakk for å matche medaljekandidatene. Men i dag var det klasseforskjell på lagene, og den karamellen skal vi nyte i noen timer, kommer det fra en fornøyd Oppsalcoach.

Ligner mer og mer på en juvel for Oppsal, Anne Kjersti Suvdal, kåret til kveldens beste i Oppsal Arena. (Foto: Morten Schau)

Neste oppgave for Oppsal kommer allerede førstkommende søndag mot sølvmedaljegrossist Byåsen i Trondheim. Det blir sesongens første virkelige test på hvor gode Oppsal er per i dag.

Bilder fra kampen

KAMPFAKTA

Oppsal – Stabæk 31-20 (17-11)
Grundigligaen kvinner 2014/15, 2. serierunde
Oppsal Arena 10. september 2014, 718 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Tina Osmani – Katinka Haltvik, Anne Kjersti Suvdal 9 (4), Jenny Handal Sneve 1, Izabela Duda 10, Tina Magnus, Vilde M. Ingstad 2, Kristin Halvorsen, Marte Røkke, Frida Nåmo Rønning 2, Mathilde Rivas Toft, Christine Homme 2 og Nina Stokland 5

Målscorere Stabæk: Thea Karlshaugen Pettersen 5, Line Bjørnsen 4 (1), Mina Simonsen 3, Mie Sofie Sando 2, Kristiane Stormoen 2, Martine Huseby Kaxrud 2, Marte Lunder 1, Lene Petterson Heiberg 1

Utvisninger: Oppsal: ingen; Stabæk 2×2 min
Dommere: Arnfinn Larsen og Vegard Lillebuen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag ettermiddag.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!