Nesten for Oppsal – Oppsal Håndball

Nesten for Oppsal

Hjemmelaget leverte en god 2.omgang i Oppsal Arena.

Etter en 1.omgang med 20 innslupne mål og svakt forsvarsspill av Oppsal, var det ikke mye som tydet på at dette skulle bli en spennende kamp. Storhamar, anført av en opplagt Martine Hovden, syntes å ha god kontroll på begivenhetene.

Hjemmelaget reiste seg imidlertid i 2.omgang, der gjestene slet mer og mer etterhvert som omgangen skred frem. Publikum kunne glede seg over vesentlig bedre forsvarsjobbing, og ikke minst svært solid målvaktsspill av Marie Sundfør Tømmerbakke.

Oppsal kom nærmere og nærmere mot slutten, og da Kristin Halvorsen utlignet til 30-30 med 20 sekunder igjen å spille, trodde de fleste på poengdeling. Betina Riegelhuth hos gjestene ville det imidlertid annerledes, da hun hamret inn vinnermålet rett før sluttsignalet lød i Oppsal Arena.

Marie Sundfør Tømmerbakke i godt slag.

Marie Sundfør Tømmerbakke ble kåret til Oppsals beste etter sin solide 2.omgang, mens Izabela Dudu nettet 7 ganger og var tilbake som toppscorer for Oppsal. På Storhamar var Martine Hovden toneangivende med hele 12 mål.

Mange bilder fra kampen her

Hjemmelaget hadde fortjent ett poeng i dag etter en solid 2.omgang. Det er viktig at laget nå tar med seg godfølelsen inn i de viktige hjemmekampene som venter mot motstandere som ligger rett rundt Oppsal på tabellen. Men før det, har Oppsal ny kamp onsdag førstkommende, mot mesterne Larvik på bortebane.

dittoslo.no: Tårevått tap for Oppsals damer
h-a.no: Finnsson: -Aldri føltes så godt å vinne før

Oppsal – Storhamar 30-31 (15-20)
Postenligaen kvinner, 17. serierunde
Oppsal Arena 23. februar 2014, 257 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke –  Julie Martinsen, Anniken Dahl Christensen 1, Vanessa Tellenmark 2, Marthe Johansen 4, June Bøttger, Izabela Duda 7, Tina Magnus 5, Nina Stokland 2, Kristin Halvorsen 2, Marte Røkke 1, Frida Nåmo Rønning 2 (1), Christine Homme 3 og Jenny Handal Sneve 1

Målscorere Storhamar:  Martine Hovden 12, Betina Riegelhuth 6, Maja Jakobsen 6, Ellen Marie Folkvord 3, Linn-Marie Birkeland 1 (1), Tonje Enkerud 1, Karoline Fredriksen 1, Kristin Høybakken 1

Utvisninger: Oppsal 1×2 min; Storhamar 2×2 min
Dommere: Tor Brede Launes og Magnus Muri Nygren

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til mandag kl 16.00.
Delta i HåndballBørsen og vinn flotte premier!