Tapte med 12 mål for ett av verdens beste lag – Oppsal Håndball

Tapte med 12 mål for ett av verdens beste lag

Vipers ble som ventet noen nummer for store for Oppsal, men jentene skal berømmes for iherdig innsats fra start til slutt.

Viperstrener Ole Gustav Gjekstad ba om time-out allerede etter fem minutters spill. Da viste måltavla 5-5, etter en intens start av Oppsal, som ikke lot seg affisere av motstanderne.

Litt skjennepreken var imidlertid det som skulle til for å vekke hjemmelaget. Stjernemannskapet til Vipers dro i fra Oppsal. Ved pause var forspranget 6 mål (18-12), og den andre omgangen fikk samme utfall. Dermed alt i alt en komfortabel seier til Vipers 35-23.

Frida Nåmo Rønning var best på Oppsal i bortemøte med Vipers. Arkivfoto: Annick Nielsen

Oppsaljentene sto godt på hele kampen, og laget bør være rimelig fornøyd med innsatsen i Aquarama, der neppe noen norske lag vil matche Vipers i år. Mange meldte seg på framover, der Frida Nåmo Rønning fant nettmaskene 5 ganger. Hun fikk BB-prisen på Oppsal, mens Nora Mørk, kampens mestscorende, ble kåret til hjemmelagets beste.

Oppsal stilte følgende mot Vipers:
Benedikte Kalstad Hernes, Julie Næss Brodahl, Vilde Tornes Finneide – Guro Bråthen Hultengreen, Tiril Spæren, Mille Tveit Porsmyr, Emma Skinnehaugen 4 (2), Lorin Sendi 1, Sofie Fynbo Larsen 2, Sara Jakobsen Madsen 2, Nora Løken 1, Lina Marie Jensen 3, Amalie Hedvig Haug 1, Birta Run Grétarsdottir 1, Kristin Halvorsen 3 og Frida Nåmo Rønning 5 (1)

Neste seriekamp i REMA 1000-ligaen er mot Fredrikstad i Oppsal Arena søndag 27. september. Men før den tid skal jentene ut i NM-kamp mot naboene fra Nordstrand. Cupkampen spilles i Nordstrand Arena førstkommende tirsdag.