Oppsaltap i seriepremieren mot Tertnes – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsaltap i seriepremieren mot Tertnes

Oppsal leverte bra før pause, men i 2.omgang kom nivåforskjellen mellom lagene mer til syne.

Oppsal kom veldig godt i gang i nye flotte Åsane Arena, og hadde initiativet i første halvdel av omgangen. Etter 20 minutter viste måltavla 10-10. Mot slutten av omgangen skaffet Tertnes seg et overtak, i første rekke som følge av at Oppsal ble idefattige i angrep. Dette bidro til at hjemmelaget kunne kvittere ut flere kontringsmål. Ved pause hadde Tertnes opparbeidet en ledelse på fire mål (16-12).

Oppsal puttet de to første målene etter pause, men deretter ble det en lang måltørke. Tertnes dro kraftig fra, og så seg siden aldri tilbake. Faktisk scoret hjemmelaget 10 ganger uten at Oppsal fikk satt en eneste redusering. For Oppsals del ble det altfor mye en og en i det offensive spillet, og det kollektive samspillet i forsvaret ble også mer puslete.

Kampen endte 35-21. Det var ikke uventet at det ble et klart tap mot en medaljekandidat, som også i betydelig grad er mer samspilte enn «nye Oppsal». Oppsal vil trenge ukene som kommer til å bygge det kollektive samspillet. Da vil dette laget absolutt kunne bite godt i fra seg i REMA 1000-ligaen.

Frida Nåmo Rønning ble kåret til beste Oppsalspiller i kveld, mens Josefine Intelhus fikk samme utmerkelse på hjemmelaget.

Oppsals lag mot Tertnes:
Benedikte Kalstad Hernes, Julie Næss Brodahl – Mariann Gabrielsen, Tiril Spæren 2, Emma Skinnehaugen 3, Lorin Sendi 1, Sofie Fynbo Larsen 1, Sara Jakobsen Madsen 1, Nora Løken 1, Lina Marie Jensen, Amalie Hedvig Haug 1, Birta Run Grétarsdottir 5, Kristin Halvorsen og Frida Nåmo Rønning 6 (2)

Se øvrige kampfakta på handball.no

Allerede på søndag spiller Oppsal første hjemmekamp. Motstander er Byåsen, og kampen i Oppsal Arena starter kl. 18.00. Et begrenset antall billetter er lagt ut for salg i Oppsal Håndball appen. Førstemann til mølla!