Oppsal kriget godt mot Storhamar – Oppsal Håndball

Oppsal kriget godt mot Storhamar

Det var lenge spenning i matchen da Oppsal leverte solid mot serielederen.

Det var faktisk først mot slutten av kampen i Boligpartner Arena at hjemmepublikum kunne roe nervene helt. Inntil da hadde Oppsal yppet seg mot Storhamar. Med gode og disiplinerte returløp, få tekniske feil og mange som meldte seg på framover klarte Oppsal å skygge hjemmelaget lenge.

Ved pause var Storhamars ledelse 16-14, og et stykke ut i 2.omgang var stillingen uavgjort. I et forsøk på å ta igjen et 2-3 måls forsprang sjanset Oppsal med ultraoffensivt forsvar i sluttminuttene, noe som ga hjemmelaget flere mål på tampen av matchen. Sluttresultatet ble 32-26.

Likevel var dette en svært positiv kamp fra Oppsals side, en innsats som lover veldig godt for fortsettelsen i REMA 1000-ligaen. Malene Staal debuterte for Oppsal, og hun fikk vist at hun blir en god tilvekst for laget.

Dessverre måtte målvakt Vilde Tornes Finneide forlate banen med store smerter i et kne. Vi krysser fingre for at det ikke dreier seg om en alvorlig skade.

Emma Skinnehaugen, oppvokst i Storhamar, toppscorer og Oppsals beste i kveldens kamp. Arkivfoto: Annick Nielsen

Best på Oppsal i kveld var Emma Skinnehaugen, som også var mestscorende med 7 mål. Cassandra Tollbring fikk BB-utmerkelsen på hjemmelaget.

Om en uke er det klart for ny kamp for Oppsal. Da kommer Tertnes til Oppsal Arena.