Storhamar sterkest til slutt – Oppsal Håndball

Storhamar sterkest til slutt

Oppsal leverte en god 1.omgang, men det holdt ikke kampen ut.

Oppsaljentene kriget på gjennom kampens første 30 minutter, og det var først rett før pause at Storhamar kom tre mål foran. Etter 17-14 til pause skrudde hjemmelaget tempoet opp i starten av den andre omgangen. Samtidig bommet Oppsal på en del avslutninger, og det benyttet Storhamar til å løpe inn flere enkle kontringer.

Ledelsen økte raskt, og mot slutten av matchen forsvant noe av Oppsalfutten i forsvarsspillet. Sluttresultatet 40-28 indikerer da også at dette ikke var en god forsvarskamp fra Oppsals side, mens det var mer å glede seg over framover på banen. Der er det en fin utvikling å ta med inn i forberedelsene mot de kommende kampene.

Lina Marie Jensen var kveldens beste hos de blå. Arkivfoto: Annick Nielsen

Lina Marie Jensen var best på Oppsal i kveld. Hun var også lagets toppscorer med sju mål. BB-prisen på hjemmelaget gikk til Maja Jakobsen.

Oppsal forblir på niendeplass på tabellen etter kveldens runde. Både Sola og Follo vant sine kamper i kveld, så det tetner på bakfra. Søndagens kamp i Oppsal Arena mot Fredrikstad, som i kveld tapte hjemme mot Aker, blir derfor en veldig viktig kamp for Oppsals del.

Oppsals lag: Vilde Tornes Finneide, Eli Marie Raasok – Mariann Gabrielsen 3, Emma Skinnehaugen 2 (1), Hanne Andve 3, Mie Elen Rakstad 2, Sara Sætre Rønningen 1, Ricke Bøttger 1, Vilde Andersen Vinje, Guro Lundtveit Svennevig 1, Lina Marie Jensen 7, Thea Imani Sturludottir 1, Lorin Sendi 3 (1) og Frida Nåmo Rønning 4

Toppscorer Storhamar: Emilie Margrethe Hovden 11 (3)