Håndballfest med god innsats av Oppsal – Oppsal Håndball

Håndballfest med god innsats av Oppsal

Et fullsatt Oppsal Arena skapte en herlig ramme rundt kveldens kamp. Det syntes å tenne Oppsaljentene, som viste null respekt for de suverene serielederne.

Anført av målvakt Eli Marie Raasok, som blant annet hentet fram to strafferedninger i åpningsminuttene, holdt Oppsal lenge godt følge. Vipers kom i føringen for første gang på 5-6, og da var det gått 12 minutter.

Frida Nåmo Rønning fikk mye tøff behandling, men nettet likevel sju ganger for Oppsal.

I andre halvdel av omgangen ble det etter hvert mange baklengs for Oppsal. Hjemmelaget hadde god kontroll på Vipers’ bakspillere, men ble straffet gjennom mange avslutninger fra kant og kontringer. Framover klarte Oppsal seg godt med 14 scoringer, men det var likevel 5 mål opp til Vipers ved pause.

Oppsal startet den andre omgangen med mer ubesluttsomhet i avslutningene, og Vipers økte ledelsen som på det meste kom opp i 9 mål (15-24). Nok en gang viste imidlertid Oppsal god lagånd ved aldri å gi opp, og de nærmet seg Vipers igjen utover i omgangen. En stund var avstanden kun 4 mål, men ordentlig nærkontakt ble det aldri. Den andre omgangen endte 10-10, og Vipers tok med det sin 24 strake seier i serien med sifrene 29-24.

Oppsal stod en god forsvarskamp. 29 innslupne mål mot Vipers må være fullt godkjent.
Eli Marie Raasok leverte nok en gang varene i Oppsalburet – fortjent BB. Foto: Annick Nielsen

Målvaktene, Andrea Austmo Pedersen og Eli Marie Raasok, ble fortjent tildelt prisene som beste spillere i kveld.

Neste kamp for Oppsal er borte mot Molde søndag 19. januar, mens Byåsen er motstander i neste hjemmekamp tre dager senere.

Lina Marie Jensen. Foto: Annick Nielsen
Thea Imani Sturludottir. Foto: Annick Nielsen
Guro Lundtveit Svennevig. Foto: Annick Nielsen

Oppsals lag: Vilde Tornes Finneide, Eli Marie Raasok – Mariann Gabrielsen 1, Emma Skinnehaugen 1, Hanne Andve 1, Mie Elen Rakstad 2, Sara Sætre Rønningen 2, Guro Lundtveit Svennevig 1, Lina Marie Jensen 3, Thea Imani Sturludottir 6, Lorin Sendi, Mille Tveit Porsmyr, Amalie Hedvig Haug, Pernille Normann Eriksen og Frida Nåmo Rønning 7 (1)

Toppscorer Vipers: Carolina Martene Miranda Morais 7
Dommere: Mads Dahlby Fremstad og Markus Kjelsrud Pedersen
Utvisninger: Oppsal 3×2 min; Vipers 2×2 min