Herlig seier mot Tertnes – Oppsal Håndball

Herlig seier mot Tertnes

Oppsal tok sesongens tredje seier i REMA 1000-ligaen da de slo Tertnes i et svært spennende oppgjør i Oppsal Arena.

Oppsal kom best i gang, og førte første halvdel av 1.omgang. Bortelaget tok over initiativet mot slutten av omgangen og tok med seg en tremålsledelse i garderoben.

En litt slurvete innledning av hjemmelaget etter pause ga Tertnes et forsprang på 4 mål, men fra stillingen 13-17 fikk Oppsal mer kontroll på begivenhetene. På få minutter gikk hjemmelaget opp til 17-17. Resten av kampen ble ulidelig spennende, der Oppsal hele tiden var i ledelsen, men aldri med mer enn ett mål. Ledelsen holdt helt inn, da Tertnes ikke klarte å få ballen i mål i kampens siste angrep. Det endte 25-24 til hjemmelaget, og to svært viktige poeng kan bokføres.

Tiril Spæren

Best på Oppsal i kveld var forsvarssjefen Tiril Spæren. Benedikte Hernes sto godt i mål, og nysignerte Karoline Syversen fikk en superdebut da hun kom på banen i 2.omgang. Det endte med 6 mål og hun ble kveldens toppscorer. Henrikke Kjølholdt fikk BB-utmerkelsen på bortelaget.

Karoline Syversen
Benedikte Kalstad Hernes

Jeg synes vi sto godt bakover gjennom hele kampen, og det ble matchavgjørende. Det smakte veldig godt med seier i dag. Ekstra deilig er det å avgjøre slike kamper som fort kan vippe begge veier. Dette gir oss ekstra motivasjon som vi tar med oss inn i forberedelsene til Flint-kampen på onsdag.