Oppsal-Storhamar Håndball Elite, Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Oppsal Håndball

Oppsal-Storhamar Håndball Elite, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Mange svake avslutninger felte Oppsal mot Storhamar.

Storhamar kom tidlig fire mål foran i Oppsal Arena. Dette skjedde først og fremst fordi hjemmelaget brant altfor mange sjanser. Midtveis i omgangen bedret uttellingen for de blå seg, og Oppsal lå en periode bare målet bak gjestene. Ved pause viste tavla 14-16, men det burde vært jevnere utfra antall avslutninger.

Hanne Andve. Foto: Annick Nielsen

I første halvdel av 2.omgang ville det seg ikke angrepsmessig for Oppsal, og Storhamar takket for anledningen til å rykke ifra til en seksmålsledelse 16-22. Derfra og ut ble Oppsal jagende, men uten å komme nærmere enn tre mål. Gjestene kunne dermed juble for sesongens femte strake seier 27-30.

Igjen endte det med et «hederlig» resultat mot en god motstander, men med normal uttelling på avslutninger kunne denne kampen like gjerne ha vippet Oppsals vei.

Thea Imani Sturludottir Foto: Annick Nielsen

Beste spiller på kveldens Oppsallag var Thea Imani Sturludottir, og hun var også kampens mestscorende med 8 spillemål. BB-prisen på Storhamar gikk til Tonje Enkerud.

Etter å ha møtt flere av de antatte topplagene, blir Oppsals neste seriekamp mot Fredrikstad 6. oktober en svært viktig kamp for å sikre sesongens første poeng. Men før den tid venter cupkamp i Oppsal Arena om halvannen uke, og da blir det gjensyn med Storhamar.

Eira Aune Foto: Annick Nielsen

Oppsals lag: Susanne Andersson, Eli Marie Raasok – Mariann Gabrielsen, Eira Aune 7 (1), Emma Skinnehaugen 1 (1), Hanne Andve 4, Mie Elen Rakstad, Ricke Bøttger, Vilde Andersen Vinje 2, Guro Lundtveit Svennevig 2, Lina Marie Jensen, Thea Imani Sturludottir 8 , Mille Tveit Porsmyr og Frida Nåmo Rønning 3 (1)

Toppscorer Storhamar: Linn Andresen og Guro Nestaker 6
Dommere: Christoffer Fjeldskår og Tim-Nicolai Fjellvang
Utvisninger: Oppsal 3×2 min, Storhamar 5×2 min