Sola best i Oppsal Arena – Oppsal Håndball

Sola best i Oppsal Arena

Oppsal var ikke påskrudd fra start i kveldens kamp, der gjestene tidlig fikk et overtak.

Sola viste tidlig i kampen sitt potensiale. Oppsal kom raskt flere mål bak, og ble siden jagende etter uten å få kontakt med jærbuene. Bortelaget var på sin side svært effektive i kontringene, og ledet med sju mål ved pause (11-18).

I andre omgang framsto Oppsal mer kompakte i forsvar, men Sola fortsatte å være dødelig effektive i kontringene. Resultatmessig ble omgangen jevn, uten at hjemmejentene på noe tidspunkt truet Solas ledelse.

Sola har et høyere grunnivå enn oss. Når vi ikke klarer å være med fra start blir det vanskelig, selv om vi utjevner forskjellen noe utover i kampen. Spriket ble imidlertid for stort i 1.omgang.
Jeg synes likevel vi hever oss en del fra matchen mot Molde. Vi må fortsette å jobbe på med å heve nivået på treningene – det vil gjøre oss bedre som lag også i kamp.

Oppsaltrener Stian Bjermeland

Lorin Sendi ble utpekt til Oppsals beste spiller i kveld, mens Camilla Herrem utmerket seg mest på Sola.

Lorin Sendi var Oppsals beste spiller mot Sola. Arkivfoto: Annick Nielsen

Sola trygger sin posisjon på tabellen med kveldens resultat (32-24), mens Oppsal faller til 12.plass etter at Rælingen erobret sesongens første poeng borte mot Flint.

Nå kommer det viktige kamper på rekke og rad for Oppsal. Først ut er matchen neste helg mot tabellnabo Fana i Bergen, en kamp ingen av lagene ønsker å tape. Deretter venter lokalderbyene mot Aker og Rælingen.