Molde klart best – Oppsal Håndball

Molde klart best

Oppsal klarte ikke å matche Molde i kveldens REMA 1000-ligakamp i Oppsal Arena.

Hjemmejentene hang noenlunde med til 5-8, men så var stopp. Molde lekte seg til en 8-17 ledelse ved pause. Andre omgang ble ikke stort bedre fra hjemmelaget, som virket å ha for stor respekt for Moldejentene. Altfor mange tekniske feil fra Oppsals side gjorde det ekstra enkelt for Molde. Sluttresultatet 16-28 dokumenterer at det var klasseforskjell på lagene i kveld.

Benedikte Kalstad Hernes leverte en god 2.omgang i Oppsal-buret. Foto: Annick Nielsen

Benedikte Kalstad Hernes sto en god 2.omgang i mål for Oppsal. Hun fikk prisen som beste spiller på hjemmelaget, mens Mathilde Rivas-Toft ble utpekt som best på Molde.

Vi lignet mer på et juniorlag i kveld, og leverer vel sesongens svakeste kamp. I perioder av kampen henger vi ikke sammen i det hele tatt. Skal vi være med i REMA 1000-ligaen må vi opptre som et lag, vinne flere dueller og redusere våre tekniske feil. Nå må vi trene hardt framover til ligaen starter opp igjen med viktige nøkkelkamper over nyttår.