Oppsal vant målfattig oppgjør – sikret plassen i Rema 1000-ligaen! – Oppsal Håndball

Oppsal vant målfattig oppgjør – sikret plassen i Rema 1000-ligaen!

Rema 1000-liga spill er sikret for Oppsal, som nå også ligger godt posisjonert for sluttspillet etter 20-18 mot Follo i Oppsal Arena.

Oppsal rykket fra tidlig i kampen. Hjemmejentene stod godt i forsvar gjennom hele 1.omgang, noe som gjorde oppgaven vanskelig for Follo. På det meste hadde Oppsal en ledelse på seks mål, og utgangspunktet før omgang nummer to var bra: 13-8.

Follo startet 2.omgang med litt mer tempo, og halvveis i omgangen var avstanden redusert til to mål. Nærmere kom aldri Follo, mye fordi Eli Marie Raasok leverte den ene klasseredningen etter den andre. Og godt var det, for Oppsal knotet det til framover i denne omgangen. Kun sju mål av de blå gjennom en hel omgang sier sitt.

Eli Marie Raasok hadde mange matchavgjørende redninger; kveldens beste i Oppsal Arena! Arkivfoto: Annick Nielsen

Banens beste hos Oppsal ble da naturlig nok målvakt Eli Marie Raasok. BB-prisen hos Follo gikk også til målvakten; Catharina Fiskerstrand Broch

Oppsal har nå sanket 15 poeng i REMA 1000-ligaen, noe som rekker til en sjuendeplass. Samme antall poeng har Fredrikstad som ligger på den åttende og siste sluttplassen. Fana ligger poenget bak, men det er også kun to poeng opp til Aker. Mulighetene for å gå til sluttspillet er så absolutt til stede når det gjenstår tre serierunder.

Etter kveldens resultater er det dessuten helt sikkert at Oppsal spiller i REMA 1000-ligaen også neste sesong.

Emma Skinnehaugen var kampens mestscorende; åtte mål hvorav fem fra sjumeteren.
Arkivfoto: Annick Nielsen

To kamper mot bergenslag venter nå for Oppsal. Tertnes på bortebane neste onsdag, mens Fana er motstander i sesongens siste hjemmekamp onsdag 4. mars.

Oppsals lag: Vilde Tornes Finneide, Eli Marie Raasok – Mariann Gabrielsen, Emma Skinnehaugen 8 (5), Hanne Andve 1, Mie Elen Rakstad, Sara Sætre Rønningen, Ricke Bøttger, Vilde Andersen Vinje, Guro Lundtveit Svennevig, Lina Marie Jensen 5, Thea Imani Sturludottir 3, Lorin Sendi 2, Mille Tveit Porsmyr, Amalie Hedvig Haug og Frida Nåmo Rønning 1

Toppscorer Follo: Tilde Alræk 5 (1)
Dommere: Eivind Holager og Håkon Aksdal
Utvisninger: Oppsal 3×2 min; Follo 2×2 min