Poengdeling mot Flint – Oppsal Håndball

Poengdeling mot Flint

Godt forsvarsspill ga ett poeng i målfattig kamp i Oppsal Arena.

Begge lag lå med 6 poeng på tabellen i REMA 1000-ligaen før kveldens kamp. Kampen hadde med andre stor betydning, noe som syntes å prege spillerne i angrepsspillet. Det ble altfor lite kollektivt spill, og tekniske angrepsfeil florerte begge veier. Når i tillegg begge målvakter sto godt, ble det få mål i kampen.

Likevel; kampen var tett, jevn og svært spennende fra start til slutt. Oppsal ledet 10-9 ved pause, og hjemmelaget beholdt føringen det meste av 2.omgang, selv med ekstremt få nettkjenninger. Oppsal scoret kun 6 ganger gjennom hele omgangen.

Ny god kamp av Benedikte Kalstad Hernes.

Tre minutter før slutt hadde bortelaget snudd kampen til sin fordel på to raske scoringer (14-16). Oppsaljentene holdt nervene i sjakk i de svært spennende sluttminuttene, der de dessuten hadde en spiller utvist. De reduserte to ganger og berget med det et uavgjort resultat og ett viktig poeng.

Målvaktene Benedikte Kalstad Hernes og Eline Fagerheim ble kåret til banens beste på hvert sitt lag.

Takk til kvinneidrett.no for flotte bilder fra kampen.

Etter kveldens kamp ligger Oppsal på niendeplass på tabellen med 7 poeng. På søndag går turen til Trondheim og match mot Byåsen som ligger på plassen over med 8 poeng. Helgens kamp er med andre ord også av det viktige slaget.