Byåsen best i Oppsal Arena – Oppsal Håndball

Byåsen best i Oppsal Arena

Oppsal yppet seg litt innledningsvis, men Byåsen tok solid kontroll utover i kampen.

Oppsal holdt følge med Byåsen de første ti minuttene, men så ble det flere tekniske feil, noe Byåsen visste å utnytte. Vel midtveis i omgangen hadde gjestene opparbeidet en ledelse på sju mål, men Oppsal brakte ny spenning i kampen ved å avslutte omgangen best. Pausestilling: 11-14.

Oppsal hang godt med også i starten av den andre omgangen, men midtveis tok gjestene for alvor grep. Bortelagets ledelse økte raskt, og Byåsen kunne kontrollere inn til en komfortabel seier 25-33.

Sara Sætre Rønningen fikk kveldens BB-pris. Hun var god begge veier. Foto: Annick Nielsen

Sara Sætre Rønningen var best på kveldens Oppsallag, mens Julie Bøe Jakobsen fikk utmerkelsen på bortelaget. Begge var for øvrig mestscorende med 7 mål hver. Veldig positiv på kveldens Oppsallag var også unge Lorin Sendi, som etter en del skadetrøbbel nå viser flott utvikling.

Lorin Sendi viste fram sitt talent. Hun noterte 6 mål i kveldens kamp. Foto: Annick Nielsen

Neste oppgave for de blå er mot Storhamar, altså nok en medaljekandidat. Den matchen spilles neste onsdag på Hamar, mens det søndag 2. februar er klart for neste hjemmekamp mot Fredrikstad.

Emma Skinnehaugen Foto: Annick Nielsen
Ricke Bøttger Foto: Annick Nielsen

Oppsals lag: Vilde Tornes Finneide, Eli Marie Raasok – Mariann Gabrielsen, Emma Skinnehaugen 5 (2), Hanne Andve, Mie Elen Rakstad 2, Sara Sætre Rønningen 7, Ricke Bøttger 2, Vilde Andersen Vinje, Guro Lundtveit Svennevig, Lina Marie Jensen 2, Lorin Sendi 6, Amalie Hedvig Haug, Pernille Normann Eriksen og Frida Nåmo Rønning 1

Toppscorer Byåsen: Julie Bøe Jacobsen 7 (5)
Dommere: Magnus Muri Nygren og Andreas Daviknes Borge
Utvisninger: Oppsal 5×2 min; Byåsen 3×2 min

Vilde Andersen Vinje Foto: Annick Nielsen