Seier mot Larvik! Kampens store profil ble Vilde Finneide – Oppsal Håndball
Toppbilde: Annick Nielsen

Seier mot Larvik! Kampens store profil ble Vilde Finneide

Vilde Finneide sto frem som kampens store profil da hun til tider sto som en levende vegg i Jotron Arena onsdag kveld! Frustrerte Larvikspillere bommet, bommet og bommet. I løpet av første omgang slapp Vilde inn kun 6!! mål.

Vilde hadde ikke klart dette alene. Foran seg hadde at hun et fantastisk forsvar som nektet Larvikjentene å komme til gode sjanser.

Kampen startet med mye feil og lite mål hos både hjemmelaget og Oppsal. Etter 18 minutter spill sto det 4-6 på tavla.

Da tok Stian Bjermeland time-out -og det viste seg å være lurt. De siste 12 minuttene av omgangen scoret Oppsal 7 mål og Vilde holdt buret rent. Oppsal gikk til pause på stillingen 6-11.

I andre omgang fortsatte Oppsal sitt gode forsvarspill og vant nesten hver eneste duell med Larvikjentene, som da også resulterte i flere kontringsmål. Vilde fortsatte å storspille i mål, og kampen endte til slutt med seier 16-21.

Vilde Tornes Finneide ble fortjent kåret til Oppsals beste spiller.

Nå er det bare å glede seg til neste onsdag. Da kommer Molde på besøk og det skal spilles 1/8 finale i NM.