Uavgjort mot Fredrikstad i spennende kamp – Oppsal Håndball

Uavgjort mot Fredrikstad i spennende kamp

Det ble en spennende kamp mot Fredrikstad, som endte med poengdeling.

Oppsal startet kampen i Mossehallen på beste vis, og var tidlig tre mål foran. Fredrikstad justerte noe, og utlignet til 5-5 midtveis i omgangen. Da tok Oppsal igjen forsvarskontroll, og jentene kunne gå til pause med ledelse 7-10. En fortjent ledelse etter en godt gjennomført omgang der forsvarsspillet holdt svært solid klasse.

Etter pause utnyttet hjemmelaget flere utvisninger og tekniske feil hos Oppsal til å spille seg tilbake i kampen. Det ble en ekstremt spennende avslutning på matchen, der lagene fulgte hverandre som skygger helt til kampslutt. Oppsal hadde gode muligheter til å avgjøre i de hektiske sluttminuttene, men hjemmelaget klarte å ri stormen av, slik at sluttresultatet ble 21-21.

Oppsal kan dermed bokføre sitt første poeng i REMA 1000-ligaen. Jentene var imidlertid i føringen det meste av kampen, og med noe mer list og konsentrasjon i avslutningene mot hjemmemålvakt Jenny Sandgren kunne begge poengene vært med bussen hjem til Oslo.

Eira Aune var tilbake med nok en god kamp. Arkivfoto: Annick Nielsen

Eira Aune ble kampens toppscorer med sju mål, og hun var også Oppsals beste spiller i Mossehallen. På hjemmelaget fikk nevnte Jenny Sandgren BB-prisen.

Neste kamp for Oppsal blir et svært spennende lokalderby mot Aker. Den spilles i Oppsal Arena neste søndag kl.18.00. Da vil solid tribunestøtte være viktig i matchen som skal vise hvilken klubb som er best på kvinnesiden i hovedstaden.

Det var nære på sesongens første seier. Nå får vi tro at den kommer søndag om en uke mot Aker i Oppsal Arena. Arkivfoto: Annick Nielsen

Oppsals lag: Susanne Andersson, Eli Marie Raasok – Mariann Gabrielsen 3, Martine Welfler, Eira Aune 7, Emma Skinnehaugen 3, Hanne Andve 3, Mie Elen Rakstad, Ricke Bøttger, Vilde Andersen Vinje, Guro Lundtveit Svennevig 3, Lina Marie Jensen, Thea Imani Sturludottir 2, Amalie Hedvig Haug, Helena Lukogo Kashale og Frida Nåmo Rønning

Toppscorer Fredrikstad: Thale Rushfeldt Deila og Maja Muri 4
Dommere: Carina Pettersen og Charlotte Husomanovic
Utvisninger: Oppsal 5×2 min, 1 rødt kort; Fredrikstad 4×2 min