Fana ble for sterke – Oppsal Håndball

Fana ble for sterke

Oppsal scoret 30 mål i Fana Arena, men forsvarsspillet var ikke prima. Da endte det med 6-målstap.

Det var lenge en jevn i 1.omgang i Fana Arena, der lagene vekslet om å lede. Mot slutten av omgangen skaffet hjemmelaget seg et lite overtak, et forsprang som de holdt til pause (16-13)..

Det var også Fana som kom best i gang etter hvilen med to raske mål, men Oppsal ga seg ikke og reduserte ledelsen til tre mål igjen. Kampen stod en stund og vippet, men det ble Fana som tok best vare på sjansene utover i omgangen. Avstanden økte, og var på det meste på 10 mål, før Oppsal reduserte noe igjen mot slutten av kampen. Det ble en målrik kamp der Fana kunne juble for 2 poeng og 36-30 på måltavla

Frida Nåmo Rønning ble kåret til Oppsals beste spiller i kveld, mens Candy Veronica Jabateh fikk utmerkelsen på hjemmelaget.

Neste kamp for Oppsal spilles i Oppsal Arena søndag førstkommende. Da venter et spennende byderby mot Aker,