Ingen suksess i Bergen – Oppsal Håndball

Ingen suksess i Bergen

Det ville seg ikke offensivt for Oppsal i søndagens møte med Fana.

Førsteomgang ble målfattig i Fana Arena, mye som følge av gode målvakter. Oppsal var i tillegg altfor upresise i avslutningene, og hjemmelaget var i føringen det meste av omgangen. Ledelsen var en periode på fire mål, men ved pause hadde Oppsal redusert den til to (10-8). Fanas forsprang kunne imidlertid ha vært mye større hadde det ikke vært for en veldig god Eli Marie Raasok i buret.

Kampbildet fortsatte med hjemmedominans også etter pause. Oppsal ble jagende etter, og jentene hadde fremdeles store utfordringer med å få ballen i mål. Fra å være 2-3 mål foran fram til midten av omgangen, økte Fana ledelsen mot slutten, og endte til slutt sju mål foran, 29-22. Kort oppsummert må kampen kunne karakteriseres som en relativt svak forestilling av Oppsal.

Eira Aune, REMA 1000-ligaens toppscorer, kriget inn 10 mål. Arkivfoto: Annick Nielsen

Eira Aune fikk prisen som Oppsals beste spiller, mens målvakt Sofie Grønlund, fikk BB-prisen hos hjemmelaget. Eira, som så langt er toppscorer i REMA 1000-ligaen, var også denne gang kampens mestscorende med 10 mål.

Oppsal blir nå stående på 7 poeng, og faller til en niendeplass på tabellen siden Fana tar seg forbi. Det kommer en mulighet til for å pynte på poengsaldoen før det blir en lang VM- og julepause i REMA 1000-ligaen. Årets siste kamp spilles mot Gjerpen i Oppsal Arena førstkommende søndag kl. 18.00. Gjerpen ligger i øyeblikket på plassen bak Oppsal på tabellen, så kampen vil derfor ha stor betydning for begge lag.

Oppsal sleit med å finne de gode løsningene mot Fana. Arkivfoto: Annick Nielsen

Oppsals lag: Susanne Andersson, Eli Marie Raasok – Mariann Gabrielsen 2, Eira Aune 10 (2), Emma Skinnehaugen 1, Mie Elen Rakstad, Sara Sætre Rønningen 2, Nora Løken 1, Ricke Bøttger, Vilde Andersen Vinje 1, Guro Lundtveit Svennevig 1, Lina Marie Jensen, Thea Imani Sturludottir 4, Mille Tveit Porsmyr og Frida Nåmo Rønning

Toppscorer Fana: Aurora Kjellevold Hatle 8
Dommere: Carina Pettersen og Charlotte Husomanovic
Utvisninger: Oppsal 2×2 min; Fana 1×2 min