Ettmålstap for Oppsal mot Byåsen – Oppsal Håndball

Ettmålstap for Oppsal mot Byåsen

Det ble et nervepirrende drama i Trondheim, der vertene til slutt tok poengene.

Det var hjemmelaget som startet best i Kolstad Arena. Før ti minutter var spilt var stillingen 5-1. Da skjerpet Oppsaljentene innstillingen, og i løpet av to minutter utlignet de Byåsens ledelse. Resten av omgangen var jevnspilt, med Oppsal stort sett ett mål foran. Det var da også gjestene som kunne gå til pause i føringen 13-14.

2.omgang ble jevn og spennende fra start til slutt. Lagene vekslet om ledelsen, og kampen sto og vippet flere ganger. Det føltes som om Oppsal hadde momentum ved flere anledninger mot slutten av kampen, men da hentet målvakt Annick Lipman fram flere matchavgjørende redninger.

Istedet var det Byåsen som gikk opp i ledelsen med 20 sekunder igjen å spille, og Oppsal maktet ikke å utligne i sitt siste angrep. Dermed endte kampen 25-24, og begge poengene ble igjen i Trondheim.

Frida Nåmo Rønning Arkivfoto: Annick Nielsen

Oppsal leverte en meget god forsvarskamp, og i et helt jevnspilt oppgjør hadde det ikke vært noe å si på om jentene hadde fått med seg poeng hjem i kveld. Prisen for beste spiller hos Oppsal gikk til Frida Nåmo Rønning, mens Anna Huse (ex-Oppsal) fikk prisen på hjemmelaget.

Dessverre måtte Oppsals målvakt Benedikte Kalstad Hernes forlate banen rett før pause med smerter i kneet. Vi håper det ikke dreier seg om enda en alvorlig skade, og at Benedikte kommer raskt tilbake.

Oppsal faller en plassering på tabellen etter at Flint i kveld slo Fredrikstad. Nettopp Fredrikstad er Oppsals motstander i neste kamp i REMA 1000-ligaen den 3. februar.