Byåsen Elite-Oppsal, Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Oppsal Håndball

Byåsen Elite-Oppsal, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Oppsal kom tregt i gang i Trondheim, men holdt deretter godt følge med trønderne.

Det ble 18 baklengs for Oppsal i 1.omgang i Trondheim Spektrum, og det er først og fremst et resultat av at forsvarsarbeidet ikke var godt nok. Tekniske feil bidro til at Byåsen kom til altfor mange enkle avslutninger.

I 2.omgang var det mye mer fightervilje i Oppsal, som nærmet seg Byåsen. Midtveis i omgangen var hjemmelagets ledelse redusert til ett mål. Spenningen levde siden hele kampen ut, men det var Byåsen som stod best i de siste minuttene i en spennende kamp, som gjerne kunne bikket begge veier.

Med sluttresultatet 30-27 tok Byåsen sin tredje tremålsseier på rad i REMA 1000-ligaen. Oppsal står fortsatt uten seire, men har i de første serierundene møtt lag de normalt ikke helt skal matche. Sånn sett inneholdt kveldens kamp, og da spesielt 2.omgang, mye positivt som en kan bygge videre på mot kommende serierunder.

Eira Aune fortsetter å imponere. Hun var Oppsals beste i Trondheim Spektrum.
Arkivfoto: Annick Nielsen

Eira Aune ble kåret til Oppsals beste spiller, mens BB-prisen hos hjemmelaget gikk til burvokter Annick Lipman.

Oppsals lag: Susanne Andersson, Eli Marie Raasok – Mariann Gabrielsen 2, Martine Welfler 5, Eira Aune 6, Emma Skinnehaugen 4 (1), Hanne Andve 1, Mie Elen Rakstad, Ricke Bøttger 1, Vilde Andersen Vinje 1, Guro Lundtveit Svennevig 2, Lina Marie Jensen, Thea Imani Sturludottir 5 og Frida Nåmo Rønning

Toppscorer Byåsen: Mathilde Caroline Holck 6 og Ida Alstad 6 (1)
Dommere: Sondre Liltved og Jørgen Jørstad
Utvisninger: Oppsal 5×2 min, Byåsen 1×2 min

Neste kamp for Oppsal er førstkommende søndag når Storhamar kommer til Oppsal Arena. Da er det gratis adgang – du sikrer deg din billett gjennom Oppsal sin nye app.