Aker best i byderbyet – Oppsal Håndball

Aker best i byderbyet

Oppsal klarte aldri å finne en god angrepsflyt mot Aker.

Det ble en fartsfylt åpning på kampen mellom Oslos to representanter i REMA 1000-ligaen. Lagene fulgte hverandre som skygger til midtveis i omgangen. I andre halvdel skaffet Aker seg et overtak. Vestkantjentene gikk mer direkte mot mål enn Oppsal, som ikke fikk det etablerte angrepsspillet til å flyte. Ved pause stod det 14-9 på tavla i Bygdøhus Flerbrukshall.

Oppsal fikk heller ikke angrepsspillet til å løsne etter pause. Det ble altfor mange svake avslutninger, som enten gikk i blokk, utenfor eller ble enkel keepermat. Oppsal klarte derfor aldri å skape spenning i denne kampen, som endte med sjumålsseier til hjemmelaget; 25-18.

Lorin Sendi. Foto: Annick Nielsen

Best på Oppsal i dag var Mariann Gabrielsen, som spilte en god kamp på kant. Hun var også sikker i avslutningene og ble Oppsal mestscorende med fem mål. BB-prisen hos Aker tilfalt Karoline Borg.

Det gjenstår nå fem runder i REMA 1000-ligaen. Oppsal beholder foreløpig niendeplassen på tabellen. I de to neste matchene venter lag som ligger like bak på tabellen. Først er det Sola i Oppsal Arena søndag 16. februar, før Follo kommer på besøk samme sted onsdagen etter. Dette blir to svært viktige kamper for Oppsal.

Mariann Gabrielsen scoret på fem av seks forsøk. Best på Oppsal i dag!

Oppsals lag: Vilde Tornes Finneide, Eli Marie Raasok – Mariann Gabrielsen 5, Emma Skinnehaugen 4 (2), Hanne Andve 1, Mie Elen Rakstad, Sara Sætre Rønningen, Ricke Bøttger, Vilde Andersen Vinje, Guro Lundtveit Svennevig 2, Lina Marie Jensen 3, Thea Imani Sturludottir, Lorin Sendi 2, Mille Tveit Porsmyr, Amalie Hedvig Haug og Frida Nåmo Rønning 1

Toppscorer Aker: Karoline Borg 6