Årsbeste av Oppsal – Oppsal Håndball

Årsbeste av Oppsal

Et Oppsallag med senkede skuldre var klart bedre enn Levanger i Oppsal Arena.

Bortsett fra på stillingen 1-2 var Oppsal i føringen hele kampen. Likevel var det først under de 10 siste minuttene av 1.omgang at Oppsal fikk opparbeidet seg et skikkelig forsprang. Gjestene fikk kun notert en scoring i denne perioden, og da kunne publikum klappe lagene til pause med ledelse 15-10 til Oppsal.

Rikke Alræk i godt driv. (Foto: Morten Schau)

Hjemmelaget fortsatte med meget godt forsvarsspill også i den andre omgangen. Levanger kom aldri nærmere enn 5 mål, og det ble til slutt en svært komfortabel 7-målsseier til hjemmejentene; 25-18.

Oppsal viste meget gode forsvarskvaliteter gjennom hele kampen, og det var nøkkelen til kveldens seier. Gjestene kom til få avslutninger. Framover burde det nok ha blitt en del flere scoringer om presisjonen hadde vært enda mer skjerpet. Likevel er det ingen tvil om at kveldens forestilling var årsbeste for Oppsal.

I kveld var laginnsatsen i første rekke utslagsgivende. Kamilla Ersek utmerket seg som et stadig uromoment for Levanger-forsvaret, og hun ble helt fortjent kåret til Oppsals beste spiller. Marie Tømmerbakke sto en god kamp i buret, og Duda var tilbake i scoringsmodus med 8 nettkjenninger.  Hos gjestene var det Gabriella Juhász som fikk prisen som beste spiller.

Kamilla Ersek mottar BB-prisen, som denne gang var sponset av Klippelise (Foto: Morten Schau)

Husk at DU også kan stemme på den spilleren som du syntes var best i kampen! Det er mulig å stemme inntil 24 timer etter kamptidspunktet, gå til 1881 Børsen for å gi din stemme. Da vanker det også mulighet til å vinne en flott premie.

Neste hjemmekamp for Oppsal er mot selveste Larvik onsdag 7. november. Da bør Oppsal Arena fylles!

Deilig med seier over Levanger (noblad.no)