Storseier til Oppsal mot Follo – Oppsal Håndball

Storseier til Oppsal mot Follo

En bunnsolid 2.omgang sikret 7-målsseier i Stil Arena.

Det ble en rotete innledning på kampen for Oppsals del. Tekniske feil og svake skuddavleveringer bidro til at Follo var foran 10-6 midtveis i 1.omgang. I andre halvdel av omgangen kunne de mange tilreisende bortesupporterne glede seg over bedre forsvarsspill fra Oppsal, som reduserte ledelsen til kun ett mål ved pause (13-12).

Oppsals oppvisning varte omgangen ut, og det var svært fortjent at jentene kunne juble for seier 26-19 og to nye viktige poeng. Frida Nåmo Rønning ble kåret til Oppsals beste spiller, mens Eira Aune var kampens mestscorende med 9 nettkjenninger. BB-prisen på hjemmelaget gikk til Kristiane Knudsen.

Det er ingen enkel oppgave å stoppe Eira Aune. Foto: Annick Nielsen

Follo åpnet desidert friskest også etter pause, og kom raskt foran 17-13. Da syntes Oppsaljentene det fikk være nok. Intensiteten i forsvarsarbeidet ble skrudd opp flere hakk, og Eli Marie Raasok tok det som måtte komme hennes vei. Framover var det flere som meldte seg på, og Oppsal scoret 12 mål (!) på rappen uten at hjemmelaget nettet en eneste gang. Kampen var da selvsagt definitivt kjørt.

Frida Nåmo Rønning leverte en sterk kamp. Foto: Annick Nielsen

Oppsal har nå sanket 7 poeng i REMA 1000-ligaen, og jentene klatrer videre på tabellen til en fin-fin sjetteplass. I neste serierunde kan poengkontoen fylles ytterligere opp dersom det blir seier mot Tertnes – en vanskelig, men absolutt ingen umulig oppgave.

Eli Marie Raasok stengte buret i 2.omgang. Foto: Annick Nielsen

Oppsal-Tertnes spilles i Oppsal Arena søndag førstkommende kl 18.00 – kom og gi jentene viktig støtte i klatringen på tabellen!

Thea Imani Sturludottir noterte 4 mål i den glimrende 2.omgangen. Foto: Annick Nielsen

Oppsals lag: Susanne Andersson, Eli Marie Raasok – Mariann Gabrielsen 1, Martine Welfler, Eira Aune 9 (1), Emma Skinnehaugen 2, Mie Elen Rakstad 2, Nora Løken, Ricke Bøttger 1, Vilde Andersen Vinje, Guro Lundtveit Svennevig, Lina Marie Jensen, Thea Imani Sturludottir 4, Amalie Hedvig Haug og Frida Nåmo Rønning 7 (1)

Toppscorer Follo HK: Tilde Alræk 6
Dommere: Tor Brede Launes og Vidar Larsen
Utvisninger: Oppsal 2×2 min; Follo 1×2 min

Ekstra gøy blir det med mange supportere på tribunen. Takk til alle som tok turen!