Oppsal slo Rælingen – Oppsal Håndball

Oppsal slo Rælingen

Lokaloppgjøret mot Rælingen ble en slitekamp for Oppsal, men det endte godt med to svært viktige hjemmepoeng i Oppsal Arena.

Oppsal fant ingen god angrepsrytme i 1.omgang. Med bare 9 nettkjenninger fra hjemmelaget i løpet av kampens første 30 minutter, så var det Rælingen som kunne gå til pause med ledelse (9-10).

Forsvarsspillet var i alt i alt bra. Rælingen kom bare til 18 scoringer. Foto: Annick Nielsen

2.omgang startet også litt nølende for Oppsals del, men så fulgte en periode det alt fungerte og hjemmelaget gikk direkte fra 10-12 til 15-12. Men dette var ikke nok til å knekke Rælingen, som spilte seg inn i kampen igjen med 3 raske mål.

Siden var det Oppsal som hele tiden hadde kontroll på begivenhetene, dog uten å komme mer enn 1-2 mål foran, før de definitivt avgjorde matchen i sluttminuttene. Alt i alt ble dette en slitekamp, som endte lykkelig med firemålsseier til slutt.

Nok en strålende kamp av Eli Marie Raasok. Foto: Annick Nielsen

Best på Oppsal i kveld var nok en gang Eli Marie Raasok, mens Anniken Wollik fikk BB-prisen på Rælingen.

Kveldens seier var veldig viktig. Den bringer Oppsal opp på 14 poeng, og jentene styrket sjansene vesentlig for å ta en sluttspillplass. Rælingen kjempet på godt, men de forblir i en krevende posisjon helt nederst på tabellen når fire serierunder gjenstår.

Forsvarsbauta Sara Rønningen satte også fire viktige mål. Foto: Annick Nielsen
Eira Aune nettet sju ganger og var nok en gang mestscorende. Foto: Annick Nielsen
Emma Skinnehaugen var god – seks mål, de fleste på kontringer. Foto: Annick Nielsen

Neste oppgave for Oppsal er Fana borte torsdag om halvannen uke, mens Skrim er neste motstander i Oppsal Arena om to uker.

Oppsal – Rælingen 22-18 (9-10)
Eliteserien 2018/19, 18. serierunde
Oppsal Arena, 17. mars 2019

Oppsal: Eli Marie Raasok, Susanne Andersson –  Janne Håveldsrud Eklo 2, Mariann Gabrielsen, Pernille Wang Skaug 2 (1), Eira Aune 7, Emma Skinnehaugen 6, Synne Wikstrøm, Hanne Andve, Sara Sætre Rønningen 4, Ricke Bøttger, Vilde Andersen Vinje, Guro Lundtveit Svennevig, Lina Marie Jensen, Ida Petersen og Frida Nåmo Rønning 1

Mål Rælingen: Anniken Wollik 5 (1), Karoline Strømberg 4, Andrea Hanssen 4 (2), Frida Haug Hoel 1, Karina Selland 1, Carina Berg 1, Marte Juuhl Svensson 1, Lene Petterson Heiberg 1

Utvisninger: Oppsal: 2×2 min; Rælingen: ingen
Dommere: Arnfinn Larsen og Vegard Lillebuen