Seier i Skien – Oppsal Håndball

Seier i Skien

Herlig innsats igjen av Oppsal, som tok to viktige poeng i kveldens bortekamp mot Gjerpen.

Det ble et tett oppgjør i Skienshallen, der lagene lenge fulgte hverandre i målprotokollen. Oppsal festet et lite grep mot slutten av 1.omgang, noe som ga en ledelse på to mål ved pause.

I 2.omgang var Oppsal hele tiden i føringen. Gjerpen var på et tidspunkt kun målet bak, men de blå kontrollerte til slutt hjem en flott firemålsseier 30-34.

Frida Nåmo Rønning fikk kveldens BB-pris på Oppsal. Arkivfoto: Annick Nielsen

Trener Endre B. Fintland var fornøyd etter kampen: -Jentene kriger og viser et enormt samhold. Det gir fine resultater. Vi er så absolutt på et godt spor nå.

Frida Nåmo Rønning fikk prisen som Oppsals beste spiller, mens Pernille Wang Skaug var mestscorende med 12 nettkjenninger.

Pernille Wang Skaug er tilbake for fullt. 12 mål i Skienshallen! Arkivfoto: Annick Nielsen

Med kveldens seier ligger Oppsal på en flott fjerdeplass med 8 poeng når sju serierunder er avviklet. Neste poengsjanse er søndag 11. november kl 18.00 mot Fredrikstad i Oppsal Arena. Her ligger det an til en svært spennende og ikke minst viktig kamp mot østfoldingene, som i dag slo Fana med ett mål. Dette blir også den siste seriekampen i 2018 for snart venter et langt opphold i Eliteserien på grunn av EM i Frankrike i desember.

KAMPFAKTA
Gjerpen – Oppsal 30-34 (14-16)
Eliteserien 2018/19, 7. serierunde
Skienshallen 4. november 2018

Oppsal: Eli Marie Raasok, Sofie Svarrer Hansen –  Mariann Gabrielsen 1, Pernille Wang Skaug 12 (4), Eira Aune 4, Emma Skinnehaugen 4, Synne Wikstrøm, Hanne Andve 5, Sara Sætre Rønningen 1, Ricke Bøttger 1, Vilde Andersen Vinje, Guro Lundtveit Svennevig, Lina Marie Jensen, Stine Holthedahl, Pernille Normann Eriksen og Frida Nåmo Rønning 6 (1)

Mål Gjerpen: Melanie Bak 9 (3), Frederikke Casper Gulmark 5, Cecilie Løvdal 5, Nathalie Hendrikse 4, Madeleine Østlund 3, Thea Madelen Øby-Olsen 3, Tirill Alexandrine Solumsmoen Mørch 1

Utvisninger: Oppsal: 3×2 min, 1 rødt kort; Gjerpen: 2×2 min
Dommere: Christoffer Fjeldskår og Tim-Nicolai Fjellvang