Spennende kvartfinale – Oppsal Håndball

Spennende kvartfinale

Sola gikk seirende ut av NM-kampen for J20, men gjestene ble rystet mot slutten av kampen.

Oppsal startet kampen med å nette først, men så tok Sola over og scoret fem før Oppsal fikk sitt andre mål. Dermed ble hjemmejentene stressende etter, men ved pause var ledelsen fremdeles bare på 3 mål.

Midtveis i 2. omgang var forspranget imidlertid økt til 6 mål. Det kunne se ut til å gå mot en klar borteseier, men så startet Oppsal opphentingen. Med tre merker ble bortelaget veldig stresset, og med fem minutter igjen på kampuret viste tavla 21-22.

Nærmere kom dessverre ikke Oppsal. Sola tok igjen grep, og bortelaget kunne til slutt juble for semifinale med resultatet 22-25. Sola fikk med det revansje for tapet i fjorårets juniorfinale i Oslo Spektrum.

Oppsal mønstret et ungt lag i kveldens cupkamp. – Alt i alt så er vi fornøyd da vi møter en del etablerte 1.divisjonsjenter på Sola, forteller trener Tommy Langås.

-Vi hadde muligheter til å utligne da vi lå ett mål bak på slutten, og da kunne vel egentlig hva som helst ha skjedd. Men vi bygger videre på erfaringer fra kamper som denne. -De fleste hos oss er så unge at de vil få flere NM-sjanser i årene som kommer, sier Oppsals trener.

Oppsal – Sola 22-25 (12-15)
NM J20 2018, kvartfinale
Oppsal Arena 9. oktober 2018

Oppsal: Marit Røvig Sletner, Synne Wikstrøm 2, Nora Løken 4, Lorin Sendi 4, Stine Holtedahl 3, Mie Bøttger, Amalie Hedvig Haug, Marte Sofie Syverud, Pernille Normann Eriksen 8 (3), Helena Kashale, Anine Normann Myhre, Maren Lea Sivertsen, Ida Maria Petersen, Thea Olsen Skårsmoen 1 og Edel Victoria Bøckman

Mål Sola: Line Ellertsen 6, Kristina Sirum Novak 5, Kaja Horst Haugseng 5, Kristiane Knutsen 4, Caroline Bru 2, Martha Barka 1, Frøydis Wiik 1, Eira Skagseth 1

Utvisninger: Oppsal 1×2 min; Sola: 2x2min
Dommere: Ane Duun Strømsborg og Marte Leveraas