Seksmålstap for Oppsal – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Seksmålstap for Oppsal

Oppsal bommet og slurvet for mye til å matche Glassverket.

Etter en jevn åpning til 4-4 de første åtte minuttene fulgte ti minutter der avslutningene absolutt ikke ville i mål. Da var det bokstavelig talt bare stolpe ut for Oppsal. Hjemmelaget tok seg i denne perioden fire mål foran, en ledelse som ble redusert til tre ved pause i en ganske så målfattig omgang.

Oppsal åpnet andreomgangen med mye slurv og tekniske feil, noe som Glassverket benyttet til å stikke i fra. Etter få minutter var ledelsen økt til sju mål, og dette forspranget klarte aldri Oppsal å hente inn i en relativt jevnspilt andre halvdel av omgangen.

Glassverket kunne ved full tid juble for seier 29-23 og to viktige poeng som holder laget inne i medaljekampen, mens Oppsal forblir på sjuendeplassen på tabellen.

Malin Aune ble kåret til Oppsals beste spiller. Malin var også, sammen med kveldens gode debutant Christina Solheim Andersen, mestscorende i kampen med seks mål. Unge Lene Eilertsen ble utpekt til hjemmelagets beste spiller.

Førstkommende søndag venter en vanskelig oppgave borte mot Larvik, mens neste GRUNDIGligakamp på hjemmebane er søndag 5. februar. Da er det gode poengsjanser i Oppsal Arena når Halden kommer på besøk.

Glassverket – Oppsal 29-23 (12-9)
GRUNDIGligaen kvinner 2016/17, 11. serierunde
Drammenshallen 18. januar 2017

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund – Hanne Sofie Wilberg, Malin Aune 6 (2), June Bøttger 3, Susann Iren Hall 1, Rebecca Steinheim, Marie Lystad, Emilie Løkting Johansen, Karoline Borg 2, Kristin Halvorsen 2, Marte Røkke 2, Christina Solheim Andersen 6 og Mariann Gabrielsen 1

Mål Glassverket:  Line Ellertsen 4, Line Bjørnsen 4, Tiril Günther Merg 4, Emilie Christensen 3, Birna Berg Haraldsdottir 3 (3), Trine Bronsta 2, Martine Wolff 2, Mette Leipart 2, Linn Andresen 2, Marianne Iversen 1, Ane Hovland 1, Nina Bull-Engelstad 1

Utvisninger: Oppsal: 3x2min; Glassverket: 1x2min
Dommere: Vegard Kalløkkebakken og Pål Alexander Valbjør