Kom til kort i Halden – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Kom til kort i Halden

Det unge Oppsallaget kom aldri i siget i Remmenhallen.

Selv om første omgang var relativt jevn, var det hele tiden hjemmelaget som var i føringen. Ledelsen vekslet fra 2-4 mål, og ved pause sto det 15-12.

Oppsal kom aldri nærmere etter hvilen. Tvert om var det vertene som økte ledelsen utover i omgangen, og på det meste var Halden ti mål foran. Ved full tid kunne hjemmelaget juble for 8-målsseier 31-23.

Oppsals beste i kveld var Malin Aune, mens Marta Wawrzynkowska fikk prisen hos Halden for sitt solide målvaktsspill.

Oppsal fortsetter altså å slite mot Halden. -I dag tapte vi stort sett alle dueller både bakover og framover, forteller trener Børge Brown. -Vi må opp flere hakk i intensitet om vi skal vinne kamper i GRUNDIGligaen.

Han var heller ikke fornøyd med angrepsspillet: -Vi spiller sidelengs i etablert angrep. Det fører sjelden til gode resultater. Oppsal spilte uten playmaker Frida Nåmo Rønning, som skadet kneet på trening tirsdag.  -Vi er bekymret for resultatet av bildene som kommer til uka, forteller Oppsals trener.

Neste sjanse for Oppsal til å åpne årets poengkonto i GRUNDIGligaen kommer allerede på onsdag. Da er det Sola som gjester Oppsal Arena.

Halden – Oppsal 31-23 (15-12)