Suverene juniorjenter – Oppsal Håndball

Suverene juniorjenter

Oppsal J18 dro til Trondheim som favoritter, og innfridde til tusen!

Den andre kvalifiseringsrunden til Landsserien endte som den første; med full pott til Oppsaljentene!

Jentene trøblet litt i starten av rundens åpningskamp, som var mot Våg. Den første omgangen var jevn, mot godt-spillende sørlendinger, og det sto 13-14 ved pause. Ti minutter ut i den andre omgangen kom rykket som alle Oppsalsupporterne ventet på, og jentene vant til slutt greit 27-22.

I lørdagens andre kamp mot Byåsen var det aldri snakk om å lage spenning. Jentene dro avgårde, og hadde scoret fem før trønderjentene fikk sin første nettkjenning. Oppsal dominerte kampen fra ende til annen, og vant 31-17 etter en flott laginnsats. Og med lørdagens to seire var Oppsal allerede kvalifisert for Landsserien 2013/14!

Søndagens kamp mot LHK-90 hadde dermed ingen reell betydning. Det ble en ren transportsetappe mot full poengpott; seier 36-24!

Vi gratulerer Oppsal J18 med helgens flotte innsats!

Nå gleder vi oss stort til den første ordinære runden i Landsserien, som spilles i Oppsal Arena 16.-17. november.