Fin prestasjon mot Randers – Oppsal Håndball

Fin prestasjon mot Randers

Tirsdag spilte våre 1. divisjonsjenter sin første treningskamp i Generation Handball i Viborg. Motstander var det danske eliteserielaget Randers, som ville vært på øvre halvdel i norsk eliteserie – så det var uten tvil en tøff motstander som møtte Oppsaljentene.

Det ble en jevn start på kampen og lagene fulgte hverandre. Randers er et løpssterkt lag, og kom ut i et høyt tempo. Årets utgave av Oppsal ønsker også å løpe mye, og det ble en fartsfylt og underholdende kamp. Lagende holdt følge med hverandre fra start, før Randers tok en 3-målsledelse til pause, 13-10.

Oppsal-jentene var meget gode fra start etter pausen, kom raskt ajour på 15-15 etter 10 spilte minutter av 2. omgang. Deretter koblet Randers grepet og økte sin ledelse. Danskene vant tilslutt 29-22.

Kristin Loraas Eiriksson ble Oppsals topppscorer med 6 mål, og viser at hun blir en fin tilvekst til laget kommende sesong. Trener Henrik Wilhelmsen oppsummerer kampen på følgende måte:

Jevnt over er vi ganske fornøyd med mye av det vi presterer. Fantastisk trening å spille mot et lag med et så høyt tempo. Vi ser at vårt toppnivå matcher også gode danske lag, men det svinger naturligvis en del når vi ikke har hatt mer tid sammen enda. Så mye trening gjenstår før vi er der vi ønsker, men vi har absolutt et godt utgangspunkt! Nå skal vi bare fortsette å jobbe på her nede i Viborg.

Henrik Wilhelmsen

Hvem vil du trekke frem av våre spillere etter dagens kamp?

Kristin Loraas Eiriksson gjør en fin kamp. Ellers er det gøy at Henriette Jack Larsen gjør sin beste kamp i de treningskampene vi har hatt etter at jeg kom til klubben. Mari Stensrud gjør en fin 1. omgang, og Johanna Fossum står en absolutt godkjent 2. omgang i sin debut i Oppsaldrakten.

Neste kamp er allerede i dag mot Holstebro kl. 17:30.