Sesongens første seier – Oppsal Håndball

Sesongens første seier

Årets første seier i Rema 1000 ligaen kommer hjemme mot Romerike Ravens og vi vinner til slutt 32-26.

Vi kommer godt ut i fra start og leder 5-0 etter 6 minutter. Jentene gir aldri fra seg initiativ etter det og går til pause med 15-11 ledelse.

Vi fortsetter med å beholde ledelsen og styre kampen i andre omgang. Oppsal holder et godt tempo helt til dommer blåser for siste gang og vi vinner komfortabelt 32-26.

Toppscorer og banens beste blir Marianne Haugsted med 13 mål.

Dette er hva trener Stian Bjermeland sa etter kampen:

Veldig deilig med seier! Synes vi åpner og avslutter 1.omg solid og det holder til en fin ledelse 15-11 til pause. Klarer å stå tett sammen i forsvar og er taklingslystne i de periodene. Veldig fornøyd med at jentene klarer å være rolige gjennom hele 2.omg selv om Ravens nærmer seg. Vi får noen viktige redninger underveis som vi får kontret på og har god uttelling angrep på slutten som gjør at vi kan reise i fra. Det var flere som var gode i dag, men vanskelig å komme utenom Marianne som gjør 13 mål.