En skikkelig lagseier mot Rælingen i kveld – Oppsal Håndball

En skikkelig lagseier mot Rælingen i kveld

Det ble en fantastisk avslutning på søndagen da Oppsal vant 22-26 borte mot Rælingen.

I forkant hadde nok jentene tenkt mye på denne kampen og følt på presset om to viktige poeng. Denne oppgaven tok de på alvor og kampen startet veldig bra, og etter seks minutter ledet Oppsal 4-1. Oppsal var i føringen gjennom hele den førstee omgangen og gikk til pause tre mål foran (12-15).

Andre omgang startet med to raske scoringer vtil hjemmelaget, som plutselig bare lå ett mål bak. Oppsal svarte raskt og i løpet av kort tid ledet de blå 15-19. Etter dette hadde Oppsal full kontroll på kampen, og de slapp ikke hjemmelaget noe nærmere.

Oppsals sisteskanse Benedikte Kalstad Hernes sto en meget bra kamp, og spesielt i andre omgang vartet hun opp med flere flotte redninger.

Lorin Sendi ble kåret til Oppsals beste spiller i kveld, mens Emma Skinnehaugen ble Oppsals toppscorer med 6 mål.

Trener Stian Bjermeland sier dette etter kampen.
Jeg synes jentene var flinke til å håndtere presset rundt kampen. Mye av grunnen har vært at vi har hatt en veldig god treningsperiode hvor hele troppen har bidratt og hevet treningsnivået, det har gitt oss en fin trygghet.

Jentene tar initiativet i kampen fra start og beholder den gjennom hele kampen. Bakover sto vi bra, og vi fikk flere målvaktsredninger som gjorde at vi fikk satt inn flere enkle mål. Jentene var flinke til å utnytte den store plassen vi fikk i angrep. Dette var en super laginnsats hvor mange leverer!

Neste kamp for Oppsal er søndag 6. januar. Da har jentene mulighet til å klatre ytterligere på tabellen når Flint kommer på besøk i Oppsal Arena.