Seier mot Larvik! Kampens store profil ble Vilde Finneide – Oppsal Håndball

Seier mot Larvik! Kampens store profil ble Vilde Finneide

Vilde Finneide sto frem som kampens store profil da hun til tider sto som en levende vegg! Frustrerte Larvikspillere bommet, bommet og bommet. I løpet av første omgang slapp Vilde inn kun 6!! mål.

Vilde hadde ikke klart dette alene. Foran seg hadde at hun et fantastisk forsvar som nektet Larvikjentene å komme til gode sjanser.

Kampen startet med mye en del feil og lite mål hos både hjemmelaget og Oppsal. Etter 18 minutter spill sto det 4-6 på tavla. Da tok Stian Bjermeland time-out -og det viste seg å være lurt. De siste 12 minuttene av omgangen scoret Oppsal 7 mål og Vilde holdt buret rent. Oppsal gikk til pause på stillingen 6-11.

I andre omgang fortsatte Oppsal sitt gode forsvarspill og vant nesten hver eneste duell med larvikjente, som da også resulterte i flere kontringsmål. Vilde fortsatte å storspille i mål, og kampen endte til slutt med seier 16-21.

Vilde Tornes Finneide ble fortjent kåret til Oppsals beste spiller.

Nå er det bare å glede seg til neste onsdag. Da kommer Molde på besøk og det skal spilles 1/8 finale i NM.