Bare nesten for Oppsal mot Fredrikstad – Oppsal Håndball
Foto Annick Nielsen

Bare nesten for Oppsal mot Fredrikstad

Oppsals jenter og supporterne hadde håpet på to poeng i kveld, men det holdt ikke helt inn.

Første omgang var svært jevn og lagene fulgte hverandre tett gjennom hele omgangen. Fredrikstad gikk til pause med ledelse 14-15.

Jeg føler vi er det beste laget til pause, men velger for små marginer siste 5 min som gjør at vi havner ett bak.
Stian Bjermeland

I andre omgang kom Sara Madsen på banen og satte inn tre kjappe scoringer for Oppsal, men Fredrikstad ville ikke gi slipp på ledelsen og etter ca 6 minutter ledet Fredrikstad fortsatt med 1 mål.

Etter dette kom Oppsal ikke ajour med bortelaget, og når 22 minutter var spilt ledet Fredrikstad 21-26.

Så våknet Oppsal og på fem minutter scoret de 4 mål og var kun 2 mål bak (25-27). Det ble noen spennende minutter på slutten, men Fredrikstad vinner til slutt 27-30.

Stian Bjermeland sier dette etter kampen i dag:

Fredrikstad er steppet bedre enn oss i første halvdel av 2.omg. Vi treffer ikke på duellspillet, blir hardt straffa med 2.min og Jenny Sandgren noen redninger.

Da har vi havna litt på defensiven og ligger 3-4 mål bak. Vi prøver å legge om til et mer offensivt forsvar , men lykkes ikke med det. På sluttenlegger vi ut noen merker, som vi får litt igjen for. På slutten bommer vi på noen avgjørende muligheter når vi ligger to mål bak som kanskje kunne gitt oss uavgjort.

Det positive i dag er at flere melder seg på i angrep. Frida Rønning har tatt mye ansvar tidligere, også i dag. Sara Madsen har vært litt på gang, Gledelig er det å se at Lorin og Sofie kommer skikkelig i gang i dag.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxXXXXXXXXxxxxxxxxxx

Frida Nåmo Rønning og Sofie Fynbo Larsen ble mestscorende for Oppsal med 6 mål hver.

Lorin Sendi ble kåret til Oppsals beste i kveld, mens på bortelaget var det Thale Rushfeldt Deila

Nå er det spillefri for REMA 1000-lagene og neste kamp for Oppsal er borte mot Larvik 7. oktober