Tett og jevnt oppgjør, men Sola vant til slutt! – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Tett og jevnt oppgjør, men Sola vant til slutt!

Foto toppbilde: Andreas Kristoffer Berge/Kvinneidrett.no

Lørdagens treningskamp mot Sola endte med tap for Oppsals jenter, men innsatsen til jentene var det ingen ting å si på.

Det ble totalt sett en jevn og tett match mellom lagene, som fulgte hverandre tett gjennom begge omgangene. Da det var 15 minutter igjen på klokka, lå Sola foran med et mål. 20-21.

Bortelaget viste seg til slutt å være det beste laget i dag, og det endte til slutt med seier 25-28.

Dette sier trener Stian Bjermeland etter kampen:

Vi kommer litt bakpå fra start hvor Sola kommer med et veldig bra trykk i angrep enn det vi har kjent på i de andre treningskampene. Da henger vi litt rotete sammen i forsvar, og er for sent ute i situasjonene. Jentene står på og jobber seg tilbake sånn at vi har kontakt til pause.

I 2.omg føler jeg at vi er nærmere hele veien, men klarer ikke helt kjempe det over til vår fordel på slutten.

Angrepsmessig er det noe mer variabelt og vi får ikke like mange enkle mål, og da ser vi også at vi har noe å gå på med det kollektive angrepsspillet. Jeg er veldig fornøyd med at vi har tatt synlige steg når det gjelder returfasen. Dette var en veldig nyttig kamp for oss i arbeidet fram mot seriestart.

Neste og siste treningskamp før seriestart er mot Rælingen torsdag 27. august.

Etter det er det seriestart i REMA-1000 ligaen og Oppsals første kamp er borte mot Tertnes onsdag 2. september. Deretter følger Byåsen hjemme søndag 6. september.