Finaleklare – Oppsal Håndball

Finaleklare

Oppsal vant begge lørdagens kamper i Preseason Challenge.

Arrangør Rælingen var første motstander i Marikollhallen. Oppsal hadde full kontroll på kampen, der det ble rullert godt. Seier 34-23.

Oppsal var best i oppgjøret mot Rælingen (35-24). Endre Fintlands jenter hadde god klaff og Oppsal fikk full uttelling. Assistenttrener Ane Mällberg hos Rælingen mener forsvaret og presisjonen må opp noen hakk

Posted by Preseason Challenge on Saturday, 17 August 2019

Et nytt bekjentskap, svenske GT Söder, ventet i lørdagens andre kamp. Også her etablerte Oppsal god kontroll om begivenhetene fra start, og jentene ledet 19-14 til pause mot det svenske eliteserielaget. Kampbildet holdt seg i den andre omgangen, der jentene kontrollerte en ny god kamp inn til solide 33-24.

Oppsal fikk sin andre seier etter 33-24 mot svenske GT Söder Handboll. Vaggo Schjölin (GT Söder) var likevel fornøyd med utbytte. Frida Namo Rønning fikk skryt av den svenske treneren

Oppsal er med det vinnere av sin pulje, og da blir det finale mot den andre gruppevinneren i morgen. Motstander vil mest sannsynlig kunne bli eliteseriekollega Aker Topphåndball.

Finalen spilles i Marikollhallen kl. 14.30. Legg gjerne søndagsturen dit!