Viktig Oppsalseier mot Skrim – Oppsal Håndball

Viktig Oppsalseier mot Skrim

Oppsal slo Skrim med seks mål, og er definitivt klare for sluttspillet i årets Eliteserie.

Etter at Skrim var i føringen til midtveis i 1.omgang, gikk et godt kjempende hjemmelag for første gang i ledelsen på 10-9. Og siden var det aldri tvil om at poengene ville forbli i Oppsal Arena. Ved pause var Oppsal fire mål foran.

Emma Skinnehaugen. Foto: Annick Nielsen
Sara Sætre Rønningen. Foto: Annick Nielsen

Forspranget holdt seg stabilt i starten på 2.omgang, før Oppsal rykket ytterligere fra. Med en ledelse på 6-7 mål midtveis, handlet mye om å kontrollere det hele inn til seier, noe Oppsaljentene mestret på en utmerket måte i kveld. Det endte med en høyst fortjent seksmålsseier 34-28.

Hanne Andve leverte en meget god kamp for Oppsal. Foto: Annick Nielsen

Aller best på kveldens gode Oppsallag var Hanne Andve. Hun var også mestscorende hos hjemmelaget med sju spillemål. BB-prisen hos Skrim gikk til Cathrine Korvald.

Med kveldens seier står Oppsal bokført med 16 poeng, og sluttspillplassen er definitivt sikret. Fra lagets åttendeplass er det tre poeng opp til Molde på plassen over.

Eira Aune. Foto: Annick Nielsen
Janne Håvelsrud Eklo. Foto: Annick Nielsen

Og nettopp Molde kommer til Oppsal Arena førstkommende onsdag, når Oppsal skal spille siste hjemmekamp i årets eliteserie. Det blir en høyinteressant kamp, så møt opp og støtt Oslos beste damelag i Oppsal Arena onsdag kl.18.00! Billetter kjøper du her.

Oppsal – Skrim 34-28 (16-12)
Eliteserien 2018/19, 20. serierunde
Oppsal Arena, 31. mars 2019

Oppsal: Eli Marie Raasok 1, Susanne Andersson –  Janne Håveldsrud Eklo 2, Mariann Gabrielsen 1, Pernille Wang Skaug 3, Eira Aune 6, Emma Skinnehaugen 4 (2), Synne Wikstrøm 1, Hanne Andve 7, Sara Sætre Rønningen 4, Ricke Bøttger 1, Vilde Andersen Vinje, Guro Lundtveit Svennevig 1, Lina Marie Jensen, Lorin Sendi og Frida Nåmo Rønning 3

Mål Skrim: Cathrine Korvald 12 (5), Trine Haugstad 5, Tiril Günther Merg 3, Ingvild Stensrud 2, Live Rushfeldt Deila 2, Sandra Wrede 1, Madelen Bringaker 1, Angela Cappellaro 1, Ine Egeland 1

Utvisninger: Oppsal: 4×2 min; Skrim: 1×2 min
Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen