Endres hjørne

Oppsaltrener Endre B. Fintland vurderer søndagens kamp mellom Oppsal og Rælingen.

Hei alle Oppsal-supportere!
Det er en meget spent trener som sitter og forbereder seg til en knalltøff og viktig kamp mot Rælingen til søndag i Oppsal Arena.

Jeg har akkurat klart å riste av meg skuffelsen fra tapet i forrige seriekamp mot medaljekandidat Tertnes.

Vi ledet i store deler av kampen og jentene fightet i hver eneste duell. Vi stod glimrende i forsvar og bakerst står Eli Raasok en fantastisk kamp. Eli kom også med på månedens lag for februar – det er virkelig fortjent!

Til tross for at vi jobbet steinhardt i 2 x 30 minutter ble det litt for mange tekniske feil på slutten av 2.omgang og Tertnes tok oss igjen. Det ble noen meget spennende sluttminutter og Tertnes avgjør kampen i siste spillesekund. Om den ballen er inne eller ikke kan det nok spekuleres i. Det jeg vet med sikkerhet er at det ble dømt mål og livet må gå videre. Laget har gått videre… vi er klare for ny kamp!

Kampen mot Rælingen er en kamp begge lag må vinne. Med dette som utgangspunkt er det klart at spenningen rundt kampen er ekstra stor.
Slik jeg spår det vil det være to lag som gir alt for å vinne. Vi føler oss godt forberedt og vi skal kjempe med nebb og klør!

På denne kampen trenger vi Oppsal-supporterne i ryggen!

Jeg håper å se dere på kamp!

Sportslig hilsen
Endre B. Fintland

Billetter får du kjøpt her

Er du OBOS-medlem får du redusert pris ved å legge inn promokode obos2019 når du kjøper billett. Les mer om OBOS-fordelen her.