Larvik klart sterkest – Oppsal Håndball

Larvik klart sterkest

Oppsal fikk det tøft i Boligmappa Arena.

Oppsal holdt greit følge med Larvik de første 20 minuttene. Jentene hadde god kontroll bakover, og det ble kjørt flere fine kontringer. På stillingen 7-7 falt konsentrasjonen, og flere tekniske feil var medvirkende årsak til at Larvik fikk opparbeidet en ledelse. Ved pause var hjemmelaget 5 mål foran.

Andreomgang åpnet også jevnspilt. Oppsal var en stund tre mål bak, men så kom en ny periode med enkle tekniske feil og dårlig rytme i etablert angrep. Larvik benyttet anledningen til å stikke fra på ny, og hjemmelaget kunne siden kontrollere inn til sikker seier.

Eira Aune nettet fem ganger mot Larvik. Arkivfoto: Annick Nielsen

Eira Aune var best på Oppsal i kveld, mens BB-prisen på Larvik tilfalt målvakt Yasminee Gluic.

Nå har Oppsal innledet 2019 med tre kamper mot antatt bedre motstandere. Neste oppgave for de blå blir den svært viktige hjemmekampen mot Gjerpen i Oppsal Arena søndag 3. februar. Det blir en nøkkelmatch, der også sjansene for poeng må vurderes å være atskillig større enn i de foregående kampene.

Larvik – Oppsal 31-18 (14-9)
Eliteserien 2018/19, 11. serierunde
Boligmappa Arena, 16. januar 2019

Oppsal: Eli Marie Raasok, Susanne Andersson –  Mariann Gabrielsen, Pernille Wang Skaug, Eira Aune 5, Emma Skinnehaugen, Synne Wikstrøm, Hanne Andve 5, Sara Sætre Rønningen 2, Ricke Bøttger 1, Vilde Andersen Vinje, Guro Lundtveit Svennevig 1, Lina Marie Jensen 1, Stine Holtedahl og Frida Nåmo Rønning 3 (1)

Mål Larvik: Mari Molid 8 (2), Sara Møller 6, Karoline Lund 5 (3), Marthe Kristin Edvartsen 3, Mathilde Rivas-Toft 3, Martine Wolff 1, Marte Sirén Figenschau 1, Maria Hjertner 1, Mari Finstad Bergum 1, June Andenæs 1, Hege Løken 1

Utvisninger: Oppsal: 5×2 min; Larvik: 1×2 min
Dommere: Arnfinn Larsen og Vegard Lillebuen