Vipers slo Oppsal – Oppsal Håndball

Vipers slo Oppsal

Oppsal møtte som ventet overmakten da Norges beste kvinnelag vant 37-23 i Aquarama.

Selv om Oppsal går til hver kamp med målsetting om seier, var det ikke særlig realistisk å tro på bortepoeng i Kristiansand. Og slik gikk det da heller ikke.

Oppsal hang brukbart med det meste av 1.omgang. Tre minutter før pause var stillingen 12-9, men deretter var det Vipers som styrte det aller meste av begivenhetene. Ved pause var ledelsen økt til seks mål. Det endte til slutt med 14 målsseier til sørlendingene foran et entusiastisk hjemmepublikum i Aquarama.

Eira Aune Arkivfoto: Annick Nielsen

Eira Aune fikk prisen som Oppsals beste spiller, mens prisen på hjemmelaget gikk til Linn Jørum Sulland.

Oppsal har ny kamp allerede førstkommende onsdag i Oppsal Arena. Da kommer Storhamar på besøk.

Vipers – Oppsal 37-23 (15-9)
Eliteserien 2018/19, 9. serierunde
Aquarama 6. januar 2019, 1442 tilskuere

Oppsal: Eli Marie Raasok, Susanne Andersson –  Mariann Gabrielsen, Pernille Wang Skaug 6 (3), Eira Aune 6, Emma Skinnehaugen, Synne Wikstrøm 1, Hanne Andve 2, Sara Sætre Rønningen 2, Ricke Bøttger 1, Vilde Andersen Vinje, Guro Lundtveit Svennevig 1, Lina Marie Jensen 1, Lorin Sendi, Stine Holtedahl og Frida Nåmo Rønning 3

Mål Vipers: Linn Jørum Sulland 8 (5), Malin Aune 5, Silje Katrine Waade 4, Pernille Wibe 4, Henny Ella Reistad 4, Hanna Maria Yttereng 3, Jeanett Kristiansen 3, Tonje Haugjord Refsnes 2, Karoline Olsen 1, Emilie Hegh Arntzen 1, Vilde Kaurin Jonassen 1, Sunniva Amalie Næs Andersen 1 (1)

Utvisninger: Oppsal: 5×2 min; Vipers: 4×2 min
Dommere: Christoffer Fjeldskår og Tim-Nicolai Fjellvang