Brant for mange sjanser – Oppsal Håndball

Brant for mange sjanser

Oppsal misbrukte altfor mange muligheter mot Fredrikstad, og da endte årets siste seriekamp uten poeng til de blå.

Fredrikstad var i føringen gjennom det meste av 1.omgang, men ledet aldri på noe tidspunkt med mer enn tre mål. Gjestene fikk styre tempoet i store deler av omgangen, som endte med tomålsledelse til jentene fra plankebyen.

Det tok Oppsal mer enn en tredjedel av 2.omgang på å overliste en god Jenny Sandgren i Fredrikstad-buret med det første spillemålet. Midtveis i omgangen hadde Oppsal bare scoret tre, og bortelaget lå på det tidspunktet seks foran.

Oppsal avsluttet kampen med offensivt forsvar, men uten at det påvirket måltavla i særlig grad i kveld. Et for kvelden godt og robust Fredrikstadmannskap kontrollerte nemlig inn til seier 23-28.

Sara Sætre Rønningen ble kåret til Oppsals beste spiller, mens prisen på på bortelaget gikk til Jenny Sandgren som leverte mange kvalifiserte redninger.

Sara Sætre Rønningen fikk BB-prisen på Oppsal. Foto: Annick Nielsen

Oppsal tapte kveldens kamp først og fremst på grunn av upresise avslutninger. Spillmessig var det ellers mye bra, men det viktigste i håndball er tross alt å få ballen i mål…

Oppsal blir nå stående med 8 poeng før EM-pausen, mens Fredrikstad går opp til 6 poeng på en haltende tabell som begynner å tetne veldig til fra fjerdeplass og ned. Her vil det bli masse spenning å se fram til når serien for Oppsals del tar til igjen i januar.

Emma Skinnehaugen var en av fire spillere på Oppsal som puttet ballen fire ganger i nettet. Foto: Annick Nielsen
Hanne Andve Foto: Annick Nielsen

Oppsal – Fredrikstad 23-28 (14-16)
Eliteserien 2018/19, 8. serierunde
Oppsal Arena 11. november 2018

Oppsal: Eli Marie Raasok, Sofie Svarrer Hansen –  Mariann Gabrielsen, Pernille Wang Skaug 4 (2), Eira Aune 4, Emma Skinnehaugen 4 (1), Synne Wikstrøm, Hanne Andve 3, Sara Sætre Rønningen 3, Ricke Bøttger 1, Guro Lundtveit Svennevig, Lina Marie Jensen og Frida Nåmo Rønning 4 (1)

Mål Fredrikstad: Nora Lande Thulin 7, Thale Rushfeldt Deila 6, Andrea Rønning 6 (4), Frida Kjuus Christiansen 3, Dorthe Groa 2, Maja Muri 2 (1), Marte Abrahamsen 1, Louise Karlsson 1

Utvisninger: Oppsal: 5×2 min; Fredrikstad: 2×2 min, 1 blått kort
Dommere: Sondre Liltved og Jørgen Jørstad