Seier mot Tertnes – Oppsal Håndball

Seier mot Tertnes

Det ble en jevn og spennende kamp i Oppsal Arena nå i kveld, men Oppsal var best og vant til slutt 29-24.

En fantastisk bra forsvarskamp og full trøkk fremover fra jentene gjorde at denne kvelden endte med SEIER over Tertnes, og dermed delt 3 plass på tabellen etter 6 serierunder.

Hele laget står bra kollektivt opp,  og kjemper for hverandre og for laget gjennom hele kampen. Oppsals jenter stråler  og kjemper om hver eneste ball. Herlig gjennomført kamp av alle sammen!

Oppsal startet kampen forrykende og etter tre minutter ledet hjemmelaget 4-1. Etter dette jevnet det seg ut og lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen. Den eneste gangen Tertnes var i ledelsen var etter 28 minutter i første omgang da var stillingen 11-12.  De to siste minuttene av omgangen scoret Oppsal to ganger og gikk til pause med en ettmålsledelse.

Pausen brukte trener Endre Fintland og jentene godt, for de startet som i første omgang og etter syv minutter ledels Oppsals jenter 18-14.

Arkivfoto: Annick Nielsen

Et fantastisk forsvarspill gjennom hele kampen, samt solid målvaktspill av Eli Marie Raasok bidro til at Oppsal gjennom resten av kampen lå et – to mål foran. På slutten prøvde Tertnes seg på et offensivt forsvar,  noe som Oppsals jenter løste på en meget bra måte, og stillingen ble til slutt 29-24.

Pernille Wang Skaug ble fortjent kåret til Oppsal beste spiller, og scoret 7 mål for Oppsal i kveld.

Oppsal – Tertnes 29-24 (13-12)