Knepent tap etter en fantastisk opphenting i andre omgang – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Annick Nielsen

Knepent tap etter en fantastisk opphenting i andre omgang

Etter en fantastisk opphenting i andre omgang, ble det svært spennende sluttminutter, men det holdt dessverre ikke for Oppsals jenter.

Det ble en blytung første omgang for Oppsal i kveld. Oppsal kom raskt bakpå i første omgang hvor de møtte et Skrimlag som viste null respekt og regelrett løp fra Oppsals jenter. Etter 10 minutter spill lå Oppsal under 7-1. Resten av første omgang dominerte Skrim kampen og gikk til pause med en solid ledelse 21-11.

Andre omgang startet litt bedre for Oppsal, men Skrim var «vassere» og etter 10 minutter hadde Skrim økt til en 13 måls ledelse 28-15.  På det tidspunktet var det få som trodde at Oppsal hadde noen som helst mulighet.

Oppsals jenter gir seg aldri

Da våknet Oppsals jenter for fullt og ga klar beskjed at de ville det annerledes. De siste 20 minuttene var det Oppsal som dominerte stort og løp fra Skrim. I tillegg til at de la ut et veldig offensivt forsvar. Et forsvar Skrim aldri helt  klarte å løse.  Det ble noen meget spennende sluttminutter da tavla viste 35-33 med to og et halvt minutt igjen å spille, men det holdt dessverre ikke. Eira Aune satte inn kampens siste mål, og det endt med ett måls tap for Oppsal.

De siste 20 minuttene viser en herlig lagmoral hos jentene, nok en gang viser de at de aldri gir seg.

Arkivfoto: Janne H. Eklo var sterkt delaktig i opphenting, i løpet av fem minutter scoret hun hele seks ganger.

Arkivfoto: Mariann Gabrielsen spilte en solid kamp og scoret seks mål på seks forsøk.

Neste anledning til å se jentene spille hjemme i Oppsal Arena vil være NM-kampen mot Haslum onsdag 3. oktober kl. 18.00.

Skrim– Oppsal 35-34 (21-11)