Sjetteplass i Skjærgårdslekene – Oppsal Håndball

Sjetteplass i Skjærgårdslekene

Oppsal tapte siste kamp mot Larvik på straffer.

Oppsaljentene fikk god matching i Tønsberg. Gruppespillet startet med kamp mot 1.divisjonslaget Flint på fredag, en kamp Oppsal vant med fem mål, etter tidvis mye bra spill (22-17).

Aune: – En veldig treningsvillig gruppe

Eira Aune er en av få som er igjen fra fjorårets Oppsal Håndball, men hun ser positivt på den nye gruppa foran seriestart.

Posted by Kvinneidrett.no on Saturday, 11 August 2018

Lørdagens to kamper endte begge med tap. Mot Tertnes var Oppsal lenge i føringen, men det stokket seg i kampens siste minutter (21-24). Mot det gode svenske eliteserielaget Skuru kom aldri Oppsaljentene ordentlig inn i matchen (18-29). Dermed endte Oppsal som nummer tre i sin pulje.

Eklo: – Tror det kan bli bra

Janne Håvelsrud Eklo scoret 140 mål for Follo i 1. divisjon i fjor. Nå er det Eliteserien og Oppsal Håndball som står for tur. Fredag ble hun toppscorer med sine fem mål i seieren over Flint i første kamp i Skjærgårdslekene.

Søndagens plasseringskamp mot Larvik, som ble nummer tre i den andre pulja, ble jevn. Etter uavgjort ved full tid, måtte kampen avgjøres på straffer, og kampen endte i favør Larvik (21-21/26-27).

Resultater fra Skjærgårdslekene

Trener Endre B. Fintland sier seg fornøyd med helgens treningsturnering. -Vi varierer mye i prestasjonene, men viser i lange perioder at vi har et bra nivå inne. Særlig i kampen mot Larvik synes jeg vi leverte mye positivt. Forsvarsspillet tar stadig mer form, og vi viser mer trygghet i angrepsspillet.
– Helgen har gjort oss godt, oppsummerer Oppsals trener.