• Foto: Vipers Kristiansand

Pernille Wang Skaug til Oppsal

En solid signering som bringer mye rutine inn i Oppsaltroppen.

Skrevet av Bo

Haldenjenta Pernille Wang Skaug (f.1992) blir Oppsalspiller kommende sesong. Den rutinerte kantspilleren kommer fra Vipers, der hun har vært med på fantastiske prestasjoner med sitt lag denne sesongen. Før tiden i Vipers spilte Pernille i eliteserien for moderklubben Halden, og hun er også tidligere juniorlandslagsspiller med erfaring fra store mesterskap.

Pernille Wang Skaug tok sølv med Halden i NM i 2014. I semifinalen ble Oppsal slått etter fire ekstraomganger, en match det ennå går gjetord om i Oppsal Arena. Foto: Mathias Lunde Kristoffersen/NRK

Pernille kan bekle flere posisjoner. -Det var i forbindelse med juniorlandslaget jeg ble omskolert til kantspiller, forteller Pernille. -Frem til da hadde jeg bare vært bakspiller. At jeg kan bekle både kant- og bakspillerposisjon har i dag blitt en av mine styrker.

Pernille har flere viktige oppgaver igjen med Vipers; både returkamp mot Craiova i finalen i EHF-cupen og hjemlige sluttspillfinaler. Dette er matcher der Pernille ønsker å gjøre seg bemerket, noe det ikke vil overraske om hun også kommer til å gjøre i Oppsaldrakt neste sesong.

Vi ønsker Pernille Wang Skaug hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!

Følg Oppsal Håndball på Facebook