• Foto: Oppsal Håndball

Elselin Lee Øygarden er klar for Oppsal

En spennende bakspiller med stor målteft har signert for Oppsal Håndball.

Skrevet av Bo

Elselin Lee Øygarden (f.1995) vokste opp på Sørlandet, nærmere bestemt i Arendal. Der debuterte hun på Granes damelag i 2.divisjon som 16-åring, og hun ble lagets toneangivende spiller fra dag én. Faktisk ble hun den mestscorende spilleren i avdelingen med hele 145 mål for Grane i debutsesongen.

Etter flere sesonger som kaptein og nøkkelspiller i Grane satte Elselin kurs til Oslo i 2016, der hun ble del av Aker Topphåndball. Etter en sesong i Aker valgte Elselin å trappe ned litt på håndballen.

Nå er motivasjonen tilbake, og Elselin er klar til å satse 100 prosent igjen som bakspiller for Oppsal i Eliteserien.

Vi ønsker Elselin Lee Øygarden hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!

Følg Oppsal Håndball på Facebook