Oppsaltap i sesongavslutningen – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Annick Nielsen

Oppsaltap i sesongavslutningen

Vipers var klart best også i den andre kvartfinalen i sluttspillet.

Det viste seg tidlig i kampen at hjemmelaget ønsket å vise fram sine beste sider foran eget publikum. Oppsal var med til 4-4, kom så tre mål bak en periode, før hjemmelaget satte inn et lite rykk mot pause. Pauseresultat: 16-11.

Etter hvilen ble det mye feil hos Oppsal, mens Vipers beholdt konsentrasjonen matchen ut. De blå klarte aldri å tenne ordentlig til igjen mot Norges beste lag, som bøttet inn 22 mål i løpet av omgangen, mot Oppsals sju.

Oppsals beste spiller i dag, og samtidig lagets toppscorer, var Christina Solheim Andersen, mens Kari Brattset fikk prisen som hjemmelagets beste spiller.

Vipers er dermed videre til semifinalen etter to klare seiere, mens for Oppsal venter nå snart en ørliten håndballferie før forberedelsene inn mot neste sesong tar til.

Vi ønsker Vipers lykke til videre i sluttspillet, og ikke minst i neste helgs finale i Europacupen mot rumenske SCM Craiova.

Vipers – Oppsal 38-18 (16-11)
Eliteserien kvinner 2017/18, kvartfinale, 2.kamp
Aquarama 29. april 2018, 845 tilskuere

Oppsal: Rikke Granlund, Eli Marie Raasok, Catharina Fiskerstrand Broch – Mette Leipart, Martine Welfler 2 (1), Eira Aune 3, Emma Skinnehaugen, Anna Huse, Rebecca Steinheim 3, Christina Solheim Andersen 7 (2), Elin Sunde Tveter, Kristin Halvorsen 1, Marte Røkke 2 og Frida Nåmo Rønning

Mål Vipers: Kari Brattset 8, Jeanett Kristiansen 6, Vilde Kaurin Jonassen 5, Pernille Wang Skaug 4, Linn Jørum Sulland 4 (2), Mathilde Kristensen 3, Emilie Hegh Arntzen 3, Karoline Olsen 2, Kristine Lunde-Borgersen 2, Kristin Nørstebø 1

Utvisninger: Oppsal: 2×2 min; Vipers: 3×2 min
Dommere: Petter Eia Lien og Simen Jansen Blokkhus